enverunver

(#16972890)

1) bi kız seni sen olduğun için sevmeli. ciddiyim bak ben bunu yaşadım hemde fazlası ile. sen kıçını yırtarsın sırf o senle olsun diye. onun zevk alığı keyiflendiği güldüğü anlar olsun diye. o ilk tümsekte seni arkanda bırakır gider. hemde öyle böyle değil arkadaş, sonra döner senden helallik ister, olmadı der "sana bir şans verdim olmadı" aslında o şansı sana hiç vermemiştir. o zaten gidecektir, bu senin çırpınışlarınla biraz daha gecikir. ha dedin ya telefondu, giyim tarzı idi. sakın yapma bi daha ama sakın o kızlar napar söyliyim. başka erkeklere yada kızlara kendisinin ne kadar önemli olduğunu ve özel olduğunu düşündürtebilmek için senin hikayelerini satar onlara. hem de hiç parasına, benim hikayemi satan kızlarda oldu, bana hikaye satan kızlarda ve inan her durumda bir erkek acınalısı bir duruma düşüyor. ha o çocuk hakkında pek bir ayrıntı vermemişsin belki cidden senden iyidir, buna biraz daha objektif yaklaşmalısın. adam elindeki kızı almamış, o senin platoniğinmiş. eğer sen kendini belli etmezsen belli eden birileri olur, çıkar ortaya sende gelirsin buralara dert yanarsın. düşüncelerini karşındaki insana anlat sözlüklere değil.

ve 2).
© copyright 2005 - 2026