bugün

dkomnenos

paranormal olaylar yaşatan yazar.ruh sağlığınız için uzak durun. *
bu yazara rağmen yalnız kalmayı, tek başına olmayı seven bir insan olarak belirtmek isterim ki tekin değildir.hiç hem de.bir kaç olaya değinmek istiyorum.
dün oda sefam sona ermişti. oda arkadaşlarım geldiğinde bu yazarın bana anlattığı olaylardan birini anlattım onlara.sonuç?
tek kişilik yatakta 3 kişi yatmak zorunda kaldık.ağzımı açsam millet çığlık atıyordu.güvenlik geldi sessiz olmamızı söylemeye.korktuklarını söylediler oda arkadaşlarım ve olaylar gelişti gelişti.sonuç?
güvenlikçi abla da diğer yatağı çekip yanımıza kıvrıldı!ne kadar tehlikeli olduğunu anlamanız için bir kaç örnek daha vermek istiyorum sözlük. *

bir kaç günlüğüne arkadaşımın yanına gittim, kendisinin de haberi vardı tabi.neyse, arkadaşım uyudu.su almak için mutfağa gideceğim, gitsem mi, uyanır mı gidersem falan diye düşünüyorum, saat gecenin 3'ü.neyse dedim.yalpalaya yalpalaya telefonun ışığıyla koridoru geçip suya ulaştım.tam içmek üzereyim, gelen mesaj:''susadın sen şimdi, kalk iç lan suyunu.bebek sesi yok tabi, arkadaşın da var yanında niye korkasın ki de mi.git mutfağa lıkır lıkır iç suyunu.geç uyu sonra.'' gibisine bir mesaj attı bu şey.* *
bir bardak suyla bir insan nasıl boğulma tehlikesi atlatır bilir misiniz? ben bilirim.böyle bir yazar bu işte.

yetişkin insanların barındığı, anne babamın hatta komşularımızın bile kime ait olduğunu bilmediği bebek sesleri var bir de.hepsi ama hepsi bu yazarla tanıştıktan sonra oldu sözlük.

geçen gün odada tekim, aradı bu şey *
dekeo: +
ben :-

+lan sana komik bir şey anlatayım da gül azcık.
- ** ?!? hııııııı.komik derken??
+bak şimdi bir arkadaşımın bir sevgilisi vardı.arkadaşım hasta falan.sevgilisi öleceksin sen demiş ama o ölmemiş sevgilisi ölmüş.
+lağn!olm nesi komik lan bunun insanlar ölmüş?!?
-ama o herkesi ona benzetiyor falan.
+komik olan kısmı kaçırdım sanırım?!
-ahahahahaa hayır sersem dur işte.anlatıyorum!
.

sonuç: komik değildi.hatta korktum lan.gece lambasının ışığından bile rahatsız olan bir insan olarak balkon lambasını bile açıp uyumaya çalıştım.kapıların arkasına sandalyeleri ittim falan.

ertesi gün.

arkadaşım:+
ben: -
muavin:*

+chucky2 bütün gece ders mi çalıştın lan kıpkırmızı gözlerin?
-yok be, şu benim manevi kardeş var ya cinli çıktı.çok tuhaf şeyler anlattı bütün gece.
+ben de çok korkarım bak sakın anlatma.
-ne anlatıp tekrar hatırlıycam be, biber gazıyla kendimi etkisiz hale getirecektim en son uyuyayım diye.
+ahaahhaah ilahi lan.
*evet ne alıyoruz burdan.
-bir öğrenci bir cin.
*?!?!? * * *