bugün
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz13
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez25
- sözlükte erkekleri istemiyoruz23
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- gerilla taktiği4
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- maç izlemenin çok saçma olması2
- oversize modası2
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- sex asnasında beddua almak4
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- ağız ishali olan yazarlar4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- as macaa2
- devlettapar2
- heyecanlıyım sözlük4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- uludağ sözlük discord grubu11
- taze kekik2
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- ilk maaş4
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- faik öztrak7
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- penis boyutunun önemi4
- tai lung3
- gammazlama aparatı2
- yer sofrası7
- katılım bankacılığı3
- ne güzel sözlük2
- ırmak koparan2
- true nun çaylak olması2
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ulan hepiniz oradaydınız2
iphone 5 sunumunda yüksek kaliteli panoramik fotoğraf çekebilmeyi büyük bir inovasyonmuş gibi tanıtan şirket. meşhur retina ekranlarının ppi yani inç başına düşen piksel değeri ( iphone 5-326 ppi ) bir çok firma tarafından yakalanmış ve hatta geçilmiş durumda. yeni nokia lumia 920 nin ekranı inç başına 332 piksel bulundurmakta. bir çin teknoloji firması olan Xiaomi nin son modeli Xiaomi MI-2 ise 342 piksel yoğunluğuna sahip inç başına. her zaman karşılaştırılan galaxy s 3 ün ekranı 306 piksel yoğunluğuna sahip ama super amoled olmasıyla bir adım daha öne çıkmayı başarıyor.donanım açısından artık takip edilen değil,takip eden konumuna düşmüş durumda. donanımsal olarak bu durumda olsa yazılım açısından hala apple diğerlerine göre bir kaç adım önde. ios diğerlerine yani asıl büyük iki rakibi android ve windows mobile a göre çok daha oturmuş bir sistem. tabi bunun en önemli sebeplerden birisi de hem donanım hem yazılımın aynı kaynaktan yani apple dan çıkması. bu telefon veya tablet ile işletim sistemi arasında daha komplike bir uyum sunuyor haliyle. bu noktada diğer büyük avantajı ise appstore. google play store ve windows phone marketplace ne kadar hızlı büyüseler de hala apple appstore un çok çok gerisindeler. ama android şu anki hızıyla büyür veya en azından pazar payını korursa bu durum rahatlıkla eşitlenebilir. windows ise windows phone 8 ile zaten şu an bütün stratejisini marketplace i geliştirmek üzerine kurmuş durumda ve arkalarındaki geliştirici desteğiyle çok hızlı büyüyeceklerini tahmin etmek zor değil. özet olarak ,dünyanın en değerli şirketi için artık işler eskiden olduğu kadar kolay değil. etrafımızda iphone dan vazgeçmem diyenlerin, özellikle bayanların galaxy s3 sahibi olmayı istediklerini duymaya başlıyoruz.
güncel Önemli Başlıklar