bugün

selçuk inan vs emre belözoğlu

ikisininde hayranı bir futbol sever olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirm ki, selçuk inan her türlü emre nin önündedir. takımına daha faydalıdır her anlamda.

evet emrenin cv si selçuktan kat be kat daha iyi gözükebilir, ama bu emrenin daha 16 yaşındayken kendisine güvenip şampiyonlar liginde forma veren fatih terim sayesindedir. daha 16 yaşında üst seviyede oynaması emrenin avrupada reputasyonunu artırmıştır ve galatasarayda daha 20 yaşında uefa kupasını alması sayesinde büyük transferler yapmıştır. selçukta yıllarca manisada orda burda vakit kaybetmeyip büyük takımlara gelmiş olsaydı, şu an muhtemelen avrupanın top class takımlarından birinde banko oynuyor olurdu. ve ilerleyen yıllarda oynayacakta avrupada, bir tugay kerimoğlu kariyeri bekliyorum ondan.

şimdi geçelim teknik analize;

top tekniği - selçuk öndedir, daha az pas hatası ile oynar.
uzaktan şutlar - emrede iyidir fakat selçuğun uzaktan gol sayısı çok daha fazladır.
frikikler - emrenin yanılmıyorsam 1 veya 2 frikik gol var kariyerinde, selçuğun sadece geçen sene 5 tane.
defansif özellikler - emrenin top çalma özelliği daha iyidir, selçukun pozisyon bilgisi daha iyidir. ikiside sağlam mücadelecidir.
hücuma katkı - emrenin bir sezondan attığı gol ve yaptığı asist sayısı toplam 10 u geçmez, selçuk toplamda 20 gol veya asist ortalama ile oynar.
güncel Önemli Başlıklar