bugün
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık5
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak11
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- kimseye borç vermeyen insan10
- chp'nin hali ne olacak33
- quantum bilgisayarlar3
- uysaljakoben buraya bak aslanım5
- en sevdiğiniz müzik türü9
- 5 mart 19982
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler5
- satrançtaki en güçsüz taş2
- hitlerin akciğerleri2
- ateşi siz bulsaydınız ilk neyi yakardınız2
- uludağ sözlük kolektif kafalar birliği2
- üç dil bilen alman kurdu2
- yeminimi bozuyorum ulan3
- bu memeler kimin2
- m r e r e c t o20
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- arapça bilen yazarlar3
- ödünç alınan dil2
- melahat ileri2
- ağız boşluğu sirk sahnesine benzeyen kezo3
- zayıflamanın en güzel yanı4
- sedat pekmez karakteri3
- sigara dumanı üfleme çeşnili sırıtan kezo2
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları4
- 35 yaşında şort giyen erkeklerin olması4
- ilk buluşmada yodeling söyleyen kezo2
- hürmüz boğazı nda abd helikopteri düştü4
- mhp li yazarlar5
- başarılı sigara bırakma teknikleri5
- mecnun bir am için çöllere düşmesi3
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- aşırı kilolu işletmeci tip2
- togg t10f4
- sedat pekmez24
- diamond bosphoruss denen yazar22
- bir kadını sözlük yazarı yapıp onunla sex yapmak3
- misafirlerin getirdiği hedeler2
- aisu3
- hiç gelmeyecek birini beklemek3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- gocu28
- dirilse konserine gidilecek sanatçı5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- kayyum kemal8
ilk sene devamsızlık pek yapmayın, derslerinize iyi çalışın çünkü çok önemli bir sınıf dışarıdan görünenin aksine. alan seçiminizi düzgün yapın yani şimdiki ders seçimi. ders çalışmayı pek sevmiyorsanız zorlandığınız dersi seçmekten kaçının. üniversite sınavlarında çok sıkıntı yaşarsınız. 10. ve 11. sınıfta ne yaparsanız yapın ama not ortalamanızı da çok boşlamayın. yine üniversite sınavında karşınıza çıkacak çünkü. 12. sınıf çok önemli burada tamamen ot gibi yaşayın. bu konuda çok ciddiyim test edilip onaylandı. şu an pişmanım. 1 sene kaybedeceksiniz ama ondan sonra çok rahat olacaksınız. Lisedeki kız davranışları hakkında yorumda bulunamıyorum. erkekseniz biraz daha ağır olun. çocukluktan çıktınız artık. unutmayın kızlar sizden daha önce ergenliğe giriyor. onlar olgun erkeklerden hoşlanır bunu unutmayın. çocuksu tavırlardan kaçının. okulda sigara içmeyin. hiç bir anlamı yok. nikotin bağımlısı değilsiniz. hava atmak için ya da heyecan yaşamak için yapmayın bunu. boşuna disiplinle uğraşıp damga yemeyin. voleybol oynamayı öğrenin. şayet kızların en sevdiği sporlardan biridir. öyle lap diye futbola girişmeyin. yapmayın demiyorum yapın ama alanınızı genişletin her sporu yapmaya çalışın. hocalarla iyi geçinin. size zorluk çıkartan hocalar olacaktır muhakkak ama lise bittiğinde aslında zorluk değil sizin için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını anlarsanız. dik başlı olmayın yani. olunca bir şey olmuyor. o da denendi. arkadaşlıklar bu dönemde çok önemlidir. yalnız aynı üniversiteye falan gitme hayali pek kurmayın % 90 olmuyor arkadaşlar. bu dönemde çok arkadaş kazığı yiyebilirsiniz. bunu göz önünde bulundurun. hiç beklemediğiniz kişiler beklemediğiniz şeyler yaparlar. öyle hiç ben insanları iyi tanırım triplerine girmeyin şayet hiç mi hiç tanımıyorsunuz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar