bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- sözler köşkü4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- sırrı süreyya önder28
- askerde sözlüğe girmek2
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- silver ile evlenecek erkek52
- atatürk'e alerjisi olan tipler2
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- türk bayrağı2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- tutmayan başlık açma rehberi7
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- gece vardiyası2
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- askerlik anıları6
- çanta2
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- kürt kızlarının güzel olması2
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- dün gece ne oldu12
- sarapci koala58
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- sözlükteki linç kültürü12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- erecto dos andreas biraderitos3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- elinin içine hapşıran insan5
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- birader bey birader bey2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- sarışın ve mavi gözlü kızla olmak2
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- deccaliyet çağı6
çok özledim sevgilim. bugün doğum günün ve ben senin yanında değilim. halbuki şu an heybelide mehtaba çıkıyor olmalıydık. doğum günlerinde çok mutlu olursun bilirim ve mutluluğun o güzel gözlerinden okunur ama ben o gözleri görmeyeli neredeyse bir sene oldu. bunca geçen zamanda ne sevgimden bir parça eksildi ne de sana olan özlemim dindi. döndüğüm gün vermek üzere aldığım kolyen hala başucumda duruyor ve her baktığımda ne kadar büyük bir yanlış yaptığımı hatırlatıyor. sana çok kızgınım aslında ama bu hala sana aşık olduğum gerçeğini değiştirmiyor ve ben bunun için bir yandan kendime kızıyorum. benim merak ettiğim 5 dakika bile vermeyecek kadar değersiz miydi 5 yıl. o şansı yakalasaydım belki de şimdi senin yanında ben olacaktım. seni çok özledim sevgilim, sesini duymayı özledim, ben bir şey anlatırken senin başka konulardan bahsetmeni özledim. bir daha birbirimizi görür müyüz onu bile bilmiyorum ama ben senden başka birine bakmak bile istemiyorum. bu yıl bodrum da öksüz kaldı o kadar imkanım olmasına rağmen gidemedim yapamadım bunu. sen Nasıl becerdin unutmayı? bana bunu anlatmanı o kadar çok isterdim ki. hiç bitmeyeceğini düşünmüştüm hep ben belki de yaptığım en büyük hata buydu. bu kadar yıkılmamın altında yatan neden de bu olsa gerek. kordon bağıyla ilgili yaptığım şakayı belki binlerce kez daha yaptım kendime çünkü o kadar güzel gülmüştün ki ben sadece onu hatırlamak istedim herhalde seni son güldürüşümdü bu. işin en kötü tarafı ne biliyor musun hala bana dönmek istesen sana koşarak gelirim ama bunu sana söylemekten korkuyorum. bu akşam bir düğüne katıldım eski bir arkadaşımın bütün gece tek düşündüğüm gelinliğin içinde ne kadar güzel olacağındı. ben her zaman sana aşıktım ve seni gelinlikle görebilmek en büyük hayalimdi. her anımda sen varsın hala, bunca yaşanmışlık ve anı her saniye seni karşıma çıkarıyor mesela müzik açayım diyorum ve elim hep sılaya gidiyor ne çok dinlerdik beraber. kötü haberler aldığımda aklıma ilk sen geliyorsun hala, seninle dertleşip üstesinden gelmek istiyorum ama sen olmuyorsun yanımda her şey düzelecek demeni istiyorum ve her zaman gönderdiğin pozitif enerjini göndermeni istiyorum. aslında sadece seni istiyorum. doğum günün kutlu olsun sevgilim benimle olmasa da her zaman mutlu olman dileğiyle.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar