bugün

hasan şaş

yolcu olması gereken abbas' lardan sadece biri.

eğerki galatasaray avrupalı bir takım ise, başkanı fair play ödülü almış ise, holigan futbolcularından artık bir bir kurtulmalıdır.

şimdi bir enstantane düşünün. bir maça gittiniz ve galeyana gelip sahaya atladınız. polis sizi ne yapar ?
a) cobu önce kafanıza peşinden belinize indirir.
b) sizi yaka paça stad içindeki merkeze alır ve orada eşek sudan gelinceye kadar döver.
c) sizi kovalar ve yerinize döve döve çıkartır.
d) hiç biri.

emin olun 'd' şıkkı hariç herhangi bir şık olabilir. peki sahaya atlayan sivil ve o an 'seyirci' statüsünde olan hasan şaş ise ne olur? demek hiç bir şey olmuyor. şimdi olayı biraz daha bızıklayalım ;

hasan gitti lugano' ya bir tane çaktı, ağzını burnunu birbirine soktu. hasan'a cezayı kim kesecek ? adam yaraladığı için sivil mahkemeler mi ? yoksa federasyon mu?

netice itibariyle, türk futboluna çok büyük emeği olan ve 2002 dünya kupasında tüm ülkenin sevgilisi olmuş bir insan, bu kadar kredi tüketmemeliydi. buna en önce profesyonel yöneticiler, daha sonra seyirci engel olmalıydı. bir galatasaraylı olmadığım halde, ben hasan şaşı, brezilya' ya attığı gol gibi gollerle hatırlamak istiyorum, burnundan ter damlarken görmek istiyorum, attığı depar sonucu yaka paça indirilişini, savunma oyuncusunu çaresiz bırakışını görmek istiyorum. her pozisyonda hakemi ittirmesini, ümüğüne yapışmasını, meslektaşını şamarlamak için tribünden sahaya girişini değil.
güncel Önemli Başlıklar