bugün
- çerçeve yasa14
- poğaca ile kahvaltı yapmak5
- özgür özel10
- velvet'in fotoğrafları3
- kolombiya da 7 4 büyüklüğünde deprem3
- iki arada bir derede kalmak4
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- canın et şiş dürüm çekmesi3
- reçel yiyen erkek2
- reis3
- okul kıyafeti zorunluluğu2
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz3
- apo piçtir piç kalacak3
- ayşen gruda5
- yalçın çakır2
- özkürt özel3
- osint metodolojisi2
- mutlubey2
- simko318
- biz bu formayla conconları 6 0 yendik2
- sturm graz7
- memduh bashgan11
- velvet7
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- ekşi sözlük referans17
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yaşlandığının farkına varmak9
- mikroplastik kirliliği2
- ey insan3
- gocu beyin günü aydın olsun2
- farklı alemlere yolculuk2
- mekke anlaşması20
- ekonomi8
- türkiye10
- gammazlığı elinden alınan yazar14
- recep tayyip erdoğan7
- müzik dinlemek5
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlüğün çok durgun olması6
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- sözlük yazarlarının kekleri5
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- merfulu11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- sıcak hava vs soğuk hava6
- günlük tutan erkek19
- asosyal ve çirkin olmak4
uludere'de ölenler için niye tepki vermedi diye eleştirilen adam.
oldu amına koyim pkk'lılar için de üzülelim... biri de çıkıp "aktütün saldırısında da konuşmamıştı, tüüü şovenist!" derse şaşırmam...
birileri de çıkmıştı "galatasaray 7 yabancı oynattı o maçta o'nu sümenaltı ediyor" demişti...
birileri de "bak bak golden sonra seviniyor, yemezler goooçuuuum yemezleeeer" demişti...
utanıyorum lan ben bu insanlardan. vallahi utanıyorum. nasıl bir memleket olduk lan biz? siz nasıl, ne tür varlıklarsınız lan? ruh hastası falan değilsiniz bu çok başka bir sorun, çok başka bir mesele...
trollüğünde bir adabı var lan. troll dediğin adam zeki olur, laf cambazı olur, alttan alttan müthiş mesajlar verir... o yüzden bu trollük falan da değil. şu yapılanlar, söylenenlerin ne kadar aptalca olduğunu düşünmek dahi istemiyorum.
5-6 ay önce babası mıydı dayısı mıydı neydi kızına tecavüz etmiş. adetimdir, okuyucu yorumlarına bakayım dedim... kınama mesajları... "hayvanlık bu" "siz ne tür insanlarsınız" "allah kahretsin sizin gibileri" şeklinde mesajlar vardı... yine bilirsiniz oylama yapılır o yorumlara... 10-15 kişi o yorumları beğenmemişti...
sonra dedim ki memlekette iğrenç insan sayısı düşündüğümden çok daha fazla... bir insan iğrenç olayı nasıl tasvip edebilir, tepki gösterenlere nasıl tepki gösterebilir diye düşündüm. hoş, bunu burada da rahatlıkla görüyorum.
oldu amına koyim pkk'lılar için de üzülelim... biri de çıkıp "aktütün saldırısında da konuşmamıştı, tüüü şovenist!" derse şaşırmam...
birileri de çıkmıştı "galatasaray 7 yabancı oynattı o maçta o'nu sümenaltı ediyor" demişti...
birileri de "bak bak golden sonra seviniyor, yemezler goooçuuuum yemezleeeer" demişti...
utanıyorum lan ben bu insanlardan. vallahi utanıyorum. nasıl bir memleket olduk lan biz? siz nasıl, ne tür varlıklarsınız lan? ruh hastası falan değilsiniz bu çok başka bir sorun, çok başka bir mesele...
trollüğünde bir adabı var lan. troll dediğin adam zeki olur, laf cambazı olur, alttan alttan müthiş mesajlar verir... o yüzden bu trollük falan da değil. şu yapılanlar, söylenenlerin ne kadar aptalca olduğunu düşünmek dahi istemiyorum.
5-6 ay önce babası mıydı dayısı mıydı neydi kızına tecavüz etmiş. adetimdir, okuyucu yorumlarına bakayım dedim... kınama mesajları... "hayvanlık bu" "siz ne tür insanlarsınız" "allah kahretsin sizin gibileri" şeklinde mesajlar vardı... yine bilirsiniz oylama yapılır o yorumlara... 10-15 kişi o yorumları beğenmemişti...
sonra dedim ki memlekette iğrenç insan sayısı düşündüğümden çok daha fazla... bir insan iğrenç olayı nasıl tasvip edebilir, tepki gösterenlere nasıl tepki gösterebilir diye düşündüm. hoş, bunu burada da rahatlıkla görüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar