bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı16
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın10
- risale-i nur5
- göbeksiz kadın kalmaması5
- göbek eritme taktikleri6
- dakika 1 gol 13
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı8
- nuh tufanı olayı gerçek midir3
- petek dinçöz bam bam3
- her sabah yoga yapan kadınlar2
- tek dünya devleti2
- türkiye a milli futbol takımı4
- vincenzo montella9
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- patrona kurulmak3
- teen slasher film klişeleri6
- çay koymak mı katmak mı8
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- cehaletln cazibesi11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- irmik helvası6
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- amfetamin4
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek16
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- kemal kılıçdaroğlu15
- karabağlar2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
Bu site'de Türkiye gündemini yöneten 3 - 5 kişi ve grup olduğunu düşünüyorum bunları sırası ile yazmak gerekirse,
1 - Manav olduğuna inandığım adam : her ay düzenli olarak şarkı isimlerini armut ile erik ile karpuz ile değiştiriyor bu adam, artık kimse bir türlü kaynağına ulaşamadım bunun, uzun süredir ortalıkta gorunmuyor muhtemelen kışa doğru yenıden ortaya çıkar ve bilmem ne isimlerini kavun ile değiştittirir.
2 - one direction hayranı bir kız : bu bir grubun veya forumun admini filan muhtemelen, 3 günde bir saçma sapan bir şey görürseniz mutlaka one direction adlı grup ile bir alakası vardır, genelde kızların takıldığı bir grup, bunun yanında bu gruba kızların takıldığını bilen ve tipini buradaki grup kişilerine benzemeye çalışan erkekler var, durmadan yazıyorlar
3 - Takipedenitakipederim ci adam : bu adamı biliyorum ama adını yazmak istemiyorum, özellikle mübarek ramazan ayında ipin ucunu kaçırdı her akşam 22 ile 24 saatleri arasında bir takip tagı bulup hadi yüklenelim diyor 2 gün boyunca takipitakip, takipteyim, takipicin bimemene gibi şeyler ülke gündeminde oluyor
4 - futbol hayranları : bunlarda durum vahim, eğer derbi varsa 10 tt den 7 tanesi budur, maç oynandığı sırada devamlı futbolcu isimleri gelir geçer, maç sonunda genellikle hakem, golu atan ve kart goren usttedir.
dipnot 1 : nasıl tt olurum, bu çok basit edindiğim izlenim ve takip ettiğim kadarı ile sabah saat 10 ile 12 arası herhangi bir kelimeden 100 - 150 adet girilirse hemen tt olabiliyor. tabi u durum bugun için geçerli kullanıcı sayısı arttıkça bu değişiyor.
dipnot 2 : yandex verilerine göre;
- Türkiye'de 3.8 milyon aktif Twitter kullanıcısı bulunuyor ve günde ortalama 3.8 milyon tweet gönderiliyor.
- Türk kullanıcılar Twitter'ı en çok 13.00 - 14.00, 17.00 - 18.00 ve 00.00 - 01.00 saatleri arasında kullanıyorlar.
- En az kullanılan saat aralığı ise 03.00 - 04.00.
- Türkiye'de en fazla saniyede 65 tweet yazılırken, en az 5.5 ortalama görülmüş.
- Türkiye'den gönderilen tweetlerin %21′ini retweetler oluşturuyor.
1 - Manav olduğuna inandığım adam : her ay düzenli olarak şarkı isimlerini armut ile erik ile karpuz ile değiştiriyor bu adam, artık kimse bir türlü kaynağına ulaşamadım bunun, uzun süredir ortalıkta gorunmuyor muhtemelen kışa doğru yenıden ortaya çıkar ve bilmem ne isimlerini kavun ile değiştittirir.
2 - one direction hayranı bir kız : bu bir grubun veya forumun admini filan muhtemelen, 3 günde bir saçma sapan bir şey görürseniz mutlaka one direction adlı grup ile bir alakası vardır, genelde kızların takıldığı bir grup, bunun yanında bu gruba kızların takıldığını bilen ve tipini buradaki grup kişilerine benzemeye çalışan erkekler var, durmadan yazıyorlar
3 - Takipedenitakipederim ci adam : bu adamı biliyorum ama adını yazmak istemiyorum, özellikle mübarek ramazan ayında ipin ucunu kaçırdı her akşam 22 ile 24 saatleri arasında bir takip tagı bulup hadi yüklenelim diyor 2 gün boyunca takipitakip, takipteyim, takipicin bimemene gibi şeyler ülke gündeminde oluyor
4 - futbol hayranları : bunlarda durum vahim, eğer derbi varsa 10 tt den 7 tanesi budur, maç oynandığı sırada devamlı futbolcu isimleri gelir geçer, maç sonunda genellikle hakem, golu atan ve kart goren usttedir.
dipnot 1 : nasıl tt olurum, bu çok basit edindiğim izlenim ve takip ettiğim kadarı ile sabah saat 10 ile 12 arası herhangi bir kelimeden 100 - 150 adet girilirse hemen tt olabiliyor. tabi u durum bugun için geçerli kullanıcı sayısı arttıkça bu değişiyor.
dipnot 2 : yandex verilerine göre;
- Türkiye'de 3.8 milyon aktif Twitter kullanıcısı bulunuyor ve günde ortalama 3.8 milyon tweet gönderiliyor.
- Türk kullanıcılar Twitter'ı en çok 13.00 - 14.00, 17.00 - 18.00 ve 00.00 - 01.00 saatleri arasında kullanıyorlar.
- En az kullanılan saat aralığı ise 03.00 - 04.00.
- Türkiye'de en fazla saniyede 65 tweet yazılırken, en az 5.5 ortalama görülmüş.
- Türkiye'den gönderilen tweetlerin %21′ini retweetler oluşturuyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar