bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- eski nahif sözlük kızları2
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- aklını yitirmek4
- 1 saatte 10 bira içmek19
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- tembel ve çalışmayan insan16
- 50 tl ile rolling yapmak6
- sözlük kızlarının kombinleri20
- matbaanın gecikmesine sebep5
- velvet vs nervio19
- manifest grubu3
- horoz hayası çorbası5
- ona bir şey söyle9
- acıktım ben3
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet13
- yarın iş olduğu gerçeği3
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kadim kültürler4
- bira cips6
- ilginç rüyalar2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- marc cucurella6
- slavko vincic15
- nothing more never less2
- laptop5
- gocusuz sözlük4
- nervio11
- ispanya20
- gemici düğümü2
- aga be şarkılar5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
anneme geçmiş olsuna gelen komşuların sesini telefona kaydetmen sonuçu ortaya çıkan diyologlardır. konu elektrik faturası.
annem: e gelir tabi bizede 125 milyon geldi. devamlıda yakmam mesala ben iş yaparken kapatırım.
komşu 1: inanırsınız bizim hüseyin şu evde yatır değil mi ? geçen ayyy * 25 milyon oluyor bu ay 48 milyon elektrik parası geliyor. ha o bi lanbanın şeyini elektirikli soba var bi gözü sabah kadar yanıyordu sen dedim napan orda len dedim. kızdım hani yalan söylemeyin. ben sana burayı yatak et dedim salon boş duruyor ismail yatıyor dedi aç dedim şu çekyatın birini yat dedim. yazık değil mi bu paraya dedi. 48 milyon elektirk parası bak hesap et.
komşu 2: çok muş ya.
komşu 1: e yazık değil mi.
komşu 2: e sizin orda sabayı yaksın yakmıyomu.
komşu 1: e yakmayoru.
annem: e orda rahat istediği gibi hareket ediyo.
komşu 1: e banyoyu şeyi orda yapıyor. şohben şeyi var.* e odanın biride döşeli orda.
komşu 2: döşeli mi?
komşu 1: döşeli arka oda döşeli. yatağı yorganı var. halı var. e sobayı yakıyoru. e döşeli orası.
komşu 2: televizyon var mı?
komşu 1: televizyon yokkk.. televizyonuda götürse başımıza ne gelecek. iki taraftan 2 televizyon çalışıyoru. 12 den keri babası oraya gidiyoru. sabaha kadar izliyoru. e nolacak.
not: konya ağzıdır.
annem: e gelir tabi bizede 125 milyon geldi. devamlıda yakmam mesala ben iş yaparken kapatırım.
komşu 1: inanırsınız bizim hüseyin şu evde yatır değil mi ? geçen ayyy * 25 milyon oluyor bu ay 48 milyon elektrik parası geliyor. ha o bi lanbanın şeyini elektirikli soba var bi gözü sabah kadar yanıyordu sen dedim napan orda len dedim. kızdım hani yalan söylemeyin. ben sana burayı yatak et dedim salon boş duruyor ismail yatıyor dedi aç dedim şu çekyatın birini yat dedim. yazık değil mi bu paraya dedi. 48 milyon elektirk parası bak hesap et.
komşu 2: çok muş ya.
komşu 1: e yazık değil mi.
komşu 2: e sizin orda sabayı yaksın yakmıyomu.
komşu 1: e yakmayoru.
annem: e orda rahat istediği gibi hareket ediyo.
komşu 1: e banyoyu şeyi orda yapıyor. şohben şeyi var.* e odanın biride döşeli orda.
komşu 2: döşeli mi?
komşu 1: döşeli arka oda döşeli. yatağı yorganı var. halı var. e sobayı yakıyoru. e döşeli orası.
komşu 2: televizyon var mı?
komşu 1: televizyon yokkk.. televizyonuda götürse başımıza ne gelecek. iki taraftan 2 televizyon çalışıyoru. 12 den keri babası oraya gidiyoru. sabaha kadar izliyoru. e nolacak.
not: konya ağzıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar