sigara içmeyenlerin sıkıcı ve kıl tipler oluşu

çok sıkıcıdır bunlar. sıkıcı olmayanlar şimdi duman altı olmuş arası kül dolmuş klavyeden bilgi (!) girişi yaparken sigara içmeyen mis gibi konforlu mekanında a sosyal sigara içicilerne imrenmektedir.

Of ulen efkarlandım şimdi. Ver oradan bir dal elma.

bu sigara içmeyen densiz üstüne bir de basketbol oynadığı kendisinden 10 hatta 15 yaş küçük arkadaşları 3. dakikada yere yapışırken, dimdik ayaktadır. diğerleri ne güzel içerler molada da sigaralarını götlerinden nefes alırlarken. Bizimki de o sırada kendi kendine oynamaktadır sıkıntıdan. Vay seğin babağın kemüğüne.

Bir de üstüne yok tenismiş, yok scubaymış, yok basketmiş yok fitness mış spor filan da yapar bu. bir de olduğu yaştan 10 yaş daha göstermesin mi? Sonra da neymiş sigara düşmanlığıymış. Halbuki sömürse sigarayı şimdi 60 ında gösterecek, insanları şaşırtacak. Merdiven bile çıkmayıp, sıradan içicilerin arasında kaynayıp gidecek sıkıcı.

Neymiş fitmiş. Lan git lan sıkıcı. Daha geçen gün karın kasların içicilerden daha sıkı diye dalga geçtiler lan senlen. Neymiş balotelli ye benzemiyormuş. Utan pezevenk.