bugün

dennishan

kendileri o kadar büyük fenerlidir ki ilk kapışma önerisine kendince sebeplerinden ötürü ilgi duymadığını belirtmiştir. kaçak dövüşmeyi sever. iq seviyesiymiş. bahaneleri yesinler.

halbuki bende boşu boşuna hayallere kapılmıştım bir fenerli buldum geri vites yapmayan sözlük ortamında erkek gibi tartışırız diye ama her fenerli gibi geri vites yaptı.

kendince kapaklarına devam et sen, şu son yaptığınla bile tüm sözlük gördü ne de kral ne de göt eden fenerli olduğunu.

gerçi benim teklifim hala geçerli. ben inanıyorum ki fenerbahçe bazı konularda başarılı olsun o zaman karşıma çıkacak.

bu kaçmasına da hak vermiyor değilim arkadaş. adam neyi nasıl savunucak. baştan fenerli olmakla kaybediyor.

bir daha da öle ''onu göt ederim, bana bulaşmayın, çok pis kapak koyarım'' edalarında bulunmamasını tavsiye ediyorum.

diğer takım taraftarlarına da nacizane bir tavsiyem var. bu adama bulaşmayın sinirlenmeye gerek yok, uzaktan atıp tutar o kadar.

kendince kapaklara devam. lorkelere devam.

http://inciswf.com/1284922099.swf

kahkahalarla edit: şimdi farkettim bir de engellisin yazmış. kendince engellemiş beni liseli ergenlerin yaptığı gibi. ne zoruna gittide engelledin beni yahu. tamam tamam yazmıcam sana artık rahat durduğun sürece. ilahi ne güldürdün beni yahu. kaçak dövüşgen diyoruz da inandıramıyoruz. sinirden kendisine bişey yapmasa bari.

hayır o kadar da gslileri göt eden biri ne olduda tahammülü kalmadı bir gslinin yazdıklarından anlamadım. demek o kadar artiz olmamak lazım imiş. biri gelir o ''göt ederim'' laflarını sana iade edermiş.

neyse beyler bu çocuğun üzerine gitmeyin yazıktır dağılalım.