bugün

dennishan

bu arkadaşımıza ne desem doymuyor doymuyor doymuyor. dediklerine göre, kendilerinin bir galatasaray lının bu sözlükte laf dalaşına girecek en son fenerli olduğunu belirtti. yani anladığım kadarıyla kendileri her galatasaray lıyı susturabilecek kapasitede ve göt edebilecek kapasitedeler imiş (bkz: yersen).

kendileri ile yaklaşık 11 saattir dalaşıyoruz hala susturamadı hala göt edemedi. ha sorsanız etti kendince kapaklar falan.

ama özel mesajlarla bu işin olmayacağı belli.

kendisine tüm sözlük huzurunda bir teklifim var,

sevgili dennishan,
eğer sanada uyar ise (ki her kulvarda galatasaray lılar göt edebilme kapasitesine sahip bir bireymiş ya kendileri) bir gün ve bir saat belirleyelim her ikimizede uygun olan, bir başlık altında tüm sözlük ahalisi önünde bir muhabbet edelim galatasaray fenerbahçe hakkında. hangisi bu ülkenin en büyük takımı ve hangisi daha çirkef diye.

yani senin anlayacağın dennishan, söylentilere göre tüm galatasaray lıları göt ediyormuşsun ya, he işte beni de milletin içinde göt edebiliyormusun bir görelim.

bu yazıyı okuduktan sonra günü ve saati belirleyip bir başlık atalım. hatta, bu cumartesi saatlerimizi gece 11 buçuğa ayarlıyalım mı? ne dersin?

hem bir gün sonrası pazar bol bol konuşuruz. tabii sana uymazsa tarih ve saat değişebilir.

birde kendileri iq oranı zayıf olanlarla tartışmaya girmiyor imiş. belki bizim iq müzüde hor görebilir. belirlediğimiz tarihe kadar çok çalışacağım dennishan söz.

(bkz: gel gel)

edit: hala bir ses yok. dennishan papucu yarım çık dışarıya oynıyalım'

edit2: http://galeri.uludagsozluk.com/r/90589/+

edit3: adama özelden de mesaj yolladım ses yok hala.

(bkz: dennishan uyuma takımına sahip çık)