bugün

dennishan

kendince kapak koyan, ama kapakların en büyüğünü fenerbahçe li olduğu gün yemiş, ancak bir türlü bu huyundan vazgeçmemiş fenerbahçeli.

kendileri, galatasaray ın kadıköyde seve seve aldığı şampiyonluk kupasını hazmedemediğinden dolayı olsa gerek, okuduğu yazıları dahi kendince farklı bir şekilde beynine aktarır olmuş.

şimdi azizim;

arkadaşımızın bu entrysinde (bkz: #15553158) arda turan adlı futbolcunun, fenerbahçe hakkında aksiyon dergisine açıkladığı bir demeci sözlük ahalisine sunup, galatasaray lı arkadaşlarını sinir edeceğini düşünmüş. o yazısında sözüm ona arda;

--spoiler--
Arda Turan: FENERBAHÇE mükemmel bi duruş sergiledi. işte bu yüzden; Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'dir !
--spoiler--

açıklamasında bulunmuş.

bendeniz de kendilerine mesaj yollayarak, ''birader bende okudum o yazıyı, arda turan yanlızca;

Türkiye de F.Bahçe, ne olursa olsun, haklılar mı haksızlar mı onu Allah bilir; ama aslan gibi bir duruş sergilediler. demiş

senin yazdığını nerede demiş ben göremedim. söyle, gerçekten böyle birşey demiş ise arda turan başlığı altına bombardıman yapıcam, gerçekten merak ediyorum, ama kendin uyduruyosan nick altı girişicem'' mesajını yolladım.

ki zaten arda hakikaten böyle bir açıklama yapmış olsa, bu fenerbahçe li genç arkadaşa kalmaz çoktan medyaya düşer ve yer yerinden oynar o ayrı.

ancak kendileride tam bir yaralı fenerbahçeliye yakışır şekilde sulu sulu cevap vererek, bendenize ''üç kuruş para harcada aksiyon dergisini al sansürsüz halini gör'' diyerek kapak koyduğunu zannetmiştir.

bendeniz ise aksiyon dergisine zaten abone olan bir kişi olarak bıkmadım açtım dergiyi ve baktım yazıya. hatta üşenemedim internette milliyet gazetesinde ve aksiyon dergisinin resmi sitesinde buldum. sansürsüz halini. buyursunlar;

http://spor.milliyet.com.....2012/1543135/default.htm

http://www.aksiyon.com.tr...madridde-ogreniyorum.html

haa bu arkadaşımız çıkar derse ''o röportajı yapan benim arda benim dediğim gibi söyledi ama ben değiştirdim ortalık kızışmasın diye'' o ayrı.

efenim şimdi onu bunu geçtim. şunu merak ediyorum?

nedir bu eziklik arkadaş, nedir bu çekememezlik. ne oldu? kapak koyucam diye yırttın kendini ne oldu? iyi mi oldu şimdi. hayır seni geçtim diğer fenerbahçeli arkadaşlarınıda üzdün. lan fenerliye bak kapak yemiş diye. ayıp değil mi takımını böyle zor duruma düşürüyosun.

birde bana özelden kapak mesajları göderiyor sinirli kuş.

angry birds anasını satayım bildiğin angry birds olmuş.

şimdi farkettim, arda ile konuşan adamla görüş demiş gerçeğini öğrenmek istiyorsam eğer. ulan hakikaten bsgçk yahu. o zaman halamın da şeyi olsa eniştem olur. adamın kaynaklarına bak nerelerden nerelerden kaynaklar bulup bizlere sunuyor. vallaha bravo.

yazık lan. galatasaray lı arkadaşlara söylüyorum, bunun üzerine çok fazla gitmeyin yazık kendince bişeyler yapıyor dokunmayın.