bugün
- bir ayet reddedince dinden çıkmak11
- kuran da namazın olmaması17
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- 31 yaşında bakire olan kız7
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir4
- ehli sünnet hocalar10
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı11
- hiç kimsenin hiçbir şeyi olmamak4
- atatürk'ün abartılmış bir lider olması11
- evli olup sözlükte erkek arayan kadınlar3
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- iş arkadaşlığı5
- cupra2
- yanlışlıkla döl fışkırtmak5
- mandacı menderes4
- huzur islamda9
- hep sinirli yazarlar7
- arabesk7
- sözlüğe bedenini atan kadın güzelliği4
- arda güler2
- uff diye üzülen erkek6
- kalça ellemek3
- metrobüse binecek kızlara tavsiyeler6
- en tehlikeli kadın tipi2
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen12
- kavanoz kapağını açamamak4
- deniz göktaş'ın gösterisine erişim engeli5
- dna sı bozuk olan insan3
- youtube müslümanı3
- iç güveysi gidecek kadar aşağılık bir erkek olmak5
- otopark girişine araba bırakan kişi3
- karımın ayaklarını yıkarım2
- döner3
- iz bırakan kitap cümleleri3
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek3
- hanımın yatakta seni gidi azgın köpek demesi2
- götü güzel olan kız6
- saraca finch house21
- giorgia meloni3
- sözlükteki ezik kompleksi2
- ayet indirilen dönem5
- kendi ses kaydını dinleyince hissedilen o his2
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- trump'ın f35 hakkında henüz karar vermedim demesi5
- alkolsüz bira içen müslüman6
- gurbetçilerin dövizle askerlik fiyatına isyanı4
- birinin seni sevdiğini zannetmek2
- göbekli tepe6
- closer3
- limon2
ikinci bir naci hiddet vakası. kendisi milliyette yorumcu. üye profili:
http://yorum.milliyet.com.../2439810/index.htm?Page=3
gıcık yorumlarından örnekler:
başlık: iki bin yıllık iskeletin yüz hatlarını canlandırdılar.
yorum: bu bayan resmen benim aysun teyzeme benziyor. özellikle iskeletin bulunduğu bölgeyi duyunca daha da şaşırdım. sonları benzemesin ama gerçekten inanılmaz bir benzerlik var, ibretlik bir olay. bilimadamlarımızı kutlamak gerekiyor. saygılarımla..
başlık: yaz geri geliyor
yorum: meteoroloji işini çok karıştırdılar ne yazık ki! yaz bitti diyorsun yaz geliyor. böyle bir şey olamaz. buna rağmen insanlar deodorant kullanmaya devam ediyor. mevsimler kayıyor ancak kimsenin umrunda değil. gerçekten üzücü bir manzara. 2 ay sonra da böyle haberler çıkarsa açıkcası şaşıracağıma ihtimal vermiyorum. belki ufak bi tebessüm belirir yüzümde, "ben demiştim" dercesine. saygılarımla..
başlık: türkiye altın üretiminde avrupa birincisi
yorum: bu tamamen son dönemde patlayan düğün dernek sayesinde oldu. millet olarak takı takmak için kuyruğa giren tabiyattayız. kendimizi zora sokup yeni evlenen çifte katkıda bulunmak mizacımızda var. bizi diğer insanlardan ayıran da bu özelliklerimiz zaten. saygılarımla..
başlık: istanbul bol suya 2014'de kavuşacak.
yorum: h2o, yani su. günümüzde kıymeti bilinmiyor belki ama 50 yıl sonra altın kadar, petrol kadar değerli olacak su. bu tip projelerle atıl durumdaki su kaynaklarımızı kullanarak alternatifler yaratmamamız hem ihtiyaçlarımız hem de prestijimiz açısından çok önemli. umarım taşınan bu su nefis, lezzetli bir sudur. çünkü içme suyundan içme suyuna da fark var. nefis bir suysa değmeyin keyfimize. saygılarımla..
http://yorum.milliyet.com.../2439810/index.htm?Page=3
gıcık yorumlarından örnekler:
başlık: iki bin yıllık iskeletin yüz hatlarını canlandırdılar.
yorum: bu bayan resmen benim aysun teyzeme benziyor. özellikle iskeletin bulunduğu bölgeyi duyunca daha da şaşırdım. sonları benzemesin ama gerçekten inanılmaz bir benzerlik var, ibretlik bir olay. bilimadamlarımızı kutlamak gerekiyor. saygılarımla..
başlık: yaz geri geliyor
yorum: meteoroloji işini çok karıştırdılar ne yazık ki! yaz bitti diyorsun yaz geliyor. böyle bir şey olamaz. buna rağmen insanlar deodorant kullanmaya devam ediyor. mevsimler kayıyor ancak kimsenin umrunda değil. gerçekten üzücü bir manzara. 2 ay sonra da böyle haberler çıkarsa açıkcası şaşıracağıma ihtimal vermiyorum. belki ufak bi tebessüm belirir yüzümde, "ben demiştim" dercesine. saygılarımla..
başlık: türkiye altın üretiminde avrupa birincisi
yorum: bu tamamen son dönemde patlayan düğün dernek sayesinde oldu. millet olarak takı takmak için kuyruğa giren tabiyattayız. kendimizi zora sokup yeni evlenen çifte katkıda bulunmak mizacımızda var. bizi diğer insanlardan ayıran da bu özelliklerimiz zaten. saygılarımla..
başlık: istanbul bol suya 2014'de kavuşacak.
yorum: h2o, yani su. günümüzde kıymeti bilinmiyor belki ama 50 yıl sonra altın kadar, petrol kadar değerli olacak su. bu tip projelerle atıl durumdaki su kaynaklarımızı kullanarak alternatifler yaratmamamız hem ihtiyaçlarımız hem de prestijimiz açısından çok önemli. umarım taşınan bu su nefis, lezzetli bir sudur. çünkü içme suyundan içme suyuna da fark var. nefis bir suysa değmeyin keyfimize. saygılarımla..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar