bugün

yaran diyaloglar

Hastane bahcesinde aracin icerisinde oturuyorum. Amina koydugumun arabasinin camini acmaya gor kesin birisi geliyor ya kesin. Arabayi yakacam en sonunda!!!

-ogggluuumm oglllluuuuuummm senden bisey isteyebilir miyim ogluuuuummm
+evet teyze soyle bakalim
-oggluuummmm ben burda mahzur kaldim, evime gidemiyorum bana bi yol parasi verir misin ogluuum
+nerede oturuyorsun teyze
-bursada oturuyorum ogggglluuummm
+tamam teyze bekle sen parayi bozdurayim vericem yol parani.

Harbiden de indim arabadan -bak bak malliga bak amina koyim safiz ya!!!- kadina 25 lira verecek sekilde bozdurdum parayi. Universiteyi hala bitirememis olmAnin faydasi her daim otobus ido ve bilumum ulasim araclarinin fiyatlarini guncel olarak bilmek olsa gerek.

Parayi bozdurdum geldim bu acayip bi sekilde ogggglllluuum diyen teyzenin yanina.

-teyze sen bursada nerede oturuyorsun
+eee sey iiii miiii aaaaa uuuuu setbasi evladim, setbasinda
-teyze sen bana kimligini goster bakalim bi bursa falan yaziyorsa vericem yol parani
+oglum kimligim orda burda surda kaldi
-teyze bugun hastanede ne yaptirdin hani goster bakalim
+kontrole geldim ben cocugum
-esin nerede teyze
+esim öldu cocugum
-bursada mi mezarligi teyze
+evet cocugum
-bursada nerede teyze
+seyin altin ogglumm sey sey neydi orasi
-ulu caminin altindaki mezarlik mi teyze
+ha iste orasi evladim evet
-vay be demek ulu caminin yanindaki mezarlikta demek esin, iyi teyze peki al su 5 lirayi hadi git.

--------------------------------------

Trafik isiklarinda yine onca arabadan bana!!!! Gelen 50 yasindaki amca, nasil sictim ama agzina? Cocugun kadar gencten yedin kufuru, yedin azari, yedin lafin en buyugunu... bunun sebebi yukardaki yalanci orospu kari ve senin gibi orospu cocugunun coklugu. Belki de senin karindir kim bilir.

Diyalog pek yarmasa da nereye yazacagimi bilemedim. icimde zerre iyilik yapasim yok artik. Herkes mi orospu cocugu olur, herkes mi paraya tapar!!!
© copyright 2005 - 2026