emre belözoğlu

benim küfredene, ben de küfrederim, hatta sağlam söverim. sen, sana küfredene gül dalı uzatabilirsin, ben uzatmam. sen sana küfredilmesine sakin kalabiliyosan o senin sorunun. (buarada emre'yi de hiç sevmem, her zaman için fenerbahçe'ye yakışmadığını düşünürüm) ama biraz mantıklı olun, burada aslında sorun yok. o ona küfretmiş o da ağzına geleni söylemiş, eşitlik var.

ama tabi işin içinde feenrbahçe olunca kazanılan başarı değil, onun haricinde herşey konuşulur. çünkü biz kitap okumayan, araştırmayan, bilime vs değer vermeyen, aslında sporu da sevmeyen, sadece magazin ve dedikodudan hoşlanan ilginç bi milletiz. maç falan hikaye, yeter ki dedikoduluk, eleştirmelik bişeyler olsun, hele ki fenerbahçe aleyhineyse değme keyfime...

buarada bazı arkadaşlar yorum yapmış, hangi ülkede ırkçılık yokmuş ben anlamadım. türkiye'de mi ırkçılık yokmuş? pardon, duyamadım tam??? tamam emre yaptıklarının %90'ında antipatik, hatalı, buna kabulum. ama yahu, şu insanlardaki ikiyüzlülük beni deli ediyor.

yaw daha 2 hafta önce trabzonda "papazın çayırından kanuni'nin topraklarına ne yüzle geldiniz" diye gerçek ırkçılığın kitabını yazan pankarta gık bile demeyen eblekler, tüm o aklıevveller, şimdi çıkmış ırkçılık da ırkçılık diye gak guk konuşuyor.

ulan insanda biraz izan olur be izan. kendine bi sor, trabzonda açılan pankarta en ufak bi tepki verdin mi? vermedin. ozaman bugün ne konuşuyosun? çünkü ikiyüzlü ve ahlaksızsın, bu kadar basit.

*
edit: argo
© copyright 2005 - 2026