bugün

orhanozturhan

insanların ve müslümanların mecbur kaldığında ensest ilişkiye girebileceklerini savunan dindar yazar. bu kesinlikle karalama, sataşma ve ayar verme maksatlı bir cümle değildir, tamamen gerçektir.

kendisi gerçekten bir insanın mecbur kaldığında ensest ilişkiye girmesinde bir beis olmadığını hatta müslümanların zorda kaldıkların da domuz'da yiyebileceklerini beyan ediyor.

yani zorda kalsanız domuzla ilişkiye girip üredikten sonra o domuzu da yiyebilirsiniz.

ya da hiç birini yapmayıp onurlu bir şekilde öledebilrisiniz.

kendisi bunu adem ile havva olayında ki temel ahlaki paradoksu çürütmek için ortaya attı. fakat kendi öyle bir çürüdü, öyle bir koktu ki artık ben utandım.

bu sevgili yazar arkadaşımla aylardır tartışırız. kendisi diğer alimcilik oynayan dindarlar gibi islam'daki paradoksları kabul etmez, daha önce de dediğim gibi paradoskları kabul etmemek inançlı olmanın gereğidir. o yüzden devamında kendisiyle sürekli dalga geçtim. hiç bir iddiamı çürütemedi, böyle giden bir ilişkimiz vardı, eğleniyordum.

fakat yazının başında belirttiğim cümleyi kurduktan sonra yok artık dedim... ya çok kötü niyetli ya da gerçekten mental problemleri var. ben mental problemleri olmasını yeğlerim çünkü hiç bir insanın haklılık uğruna ya da her ne şartta olursa olsun ensesti legal bulmasına tanıklık etmek istemem. iş bu yüzden kendisiyle mesajlaşmayı kestim. o da küstüğümü zannetti. küsmedim sadece acıdım.