bugün
- nasıl birisiniz10
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- kız kardeşlerim5
- napıyorsunuz9
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi3
- ok mesajına cevap veren erkek7
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- sözlük gıybeti12
- hangi tatlısınız10
- yazarların feyk nick sayısı3
- gunluklerim aylik olmus11
- 5 ekim 20263
- futbol20
- uefa uluslar ligi14
- pazartesi6
- geceye bir tespit bırak5
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- psycho killer2
- arkadaşlar naber ya8
- anın görüntüsü21
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- fatma betül sayan kaya44
- brezilya2
- trip atmak2
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- the merich7
- akp seçmeni16
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı4
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- tabilanmanyak2
- yazarların güncel flört listesi7
- allah5
- mesajlaşırken btw yazmak9
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- arkadaşlar ben sapık mıyım3
- şiiri ayak kokan kadın2
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- sırbistan2
- hollanda2
- odysseus2
- fransa5
- sözlük yazarlarının istediği çocuk sayısı3
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
babanın dibidir.
adamlara gerici yobaz diyosunuz eve çıkan babanın kızına pezevenk dediler diye, ama karşı argüman olarak yok efendim 'kızına güvenir' 'kızı güveni boşa çıkarmaz' 'kızı mükemmeldir eve erkek atmaz' gibi zaçmalamasyon cümleler sarfediyorsunuz ya, allah c.c sizi bildiği gibi yapsın.
sevgili sözlük ahalisi; seks, sevişmek, tatmin olmak, vuruşmak, tutti frutti diye çeşitli söylemleri olan şey yemek yemek su içmek gibi insani bir durumdur.
hiçbir hatun biriyle sevişti diye babasını utandırmaz.
hiçbir hatun biriyle sevişti diye seks karşılığı para almaz, aksine kalkar kahvaltı falan hazırlar bedavaya. orospu olmaz onu demek istiyorum, uyuşturucu müptelası olmaz, hırsızlık yapmaz falan.
sizin fantastik dünyanıza sokayım afedersiniz de.
babanın güveni altında ezilmekmiş. yahu erectusluktan ne zaman sapiensliğe geçeceksiniz şiddetle merak ediyorum.
sanki ananıza sövmüş kız, sevişmiş lan sevişmiş.
artık hayret bile etmiyorum size. yarın bigün el değmeden paketlenmiş karınızla bir kız çocuğunuz olduğunda pamuklara sarmalar sarar, yanınızdan ayırmaz, kimseler sikmesin diye korursunuz artık. olur da sizin 'iyi niyetinizi' suistimal falan ederse de öldürün gitsin. zira kız çocuğu evlenene kadar babanın evlendikten sonra kocanın malıdır.
malsınız hakkaten.
sövgülerle.
pallas.
adamlara gerici yobaz diyosunuz eve çıkan babanın kızına pezevenk dediler diye, ama karşı argüman olarak yok efendim 'kızına güvenir' 'kızı güveni boşa çıkarmaz' 'kızı mükemmeldir eve erkek atmaz' gibi zaçmalamasyon cümleler sarfediyorsunuz ya, allah c.c sizi bildiği gibi yapsın.
sevgili sözlük ahalisi; seks, sevişmek, tatmin olmak, vuruşmak, tutti frutti diye çeşitli söylemleri olan şey yemek yemek su içmek gibi insani bir durumdur.
hiçbir hatun biriyle sevişti diye babasını utandırmaz.
hiçbir hatun biriyle sevişti diye seks karşılığı para almaz, aksine kalkar kahvaltı falan hazırlar bedavaya. orospu olmaz onu demek istiyorum, uyuşturucu müptelası olmaz, hırsızlık yapmaz falan.
sizin fantastik dünyanıza sokayım afedersiniz de.
babanın güveni altında ezilmekmiş. yahu erectusluktan ne zaman sapiensliğe geçeceksiniz şiddetle merak ediyorum.
sanki ananıza sövmüş kız, sevişmiş lan sevişmiş.
artık hayret bile etmiyorum size. yarın bigün el değmeden paketlenmiş karınızla bir kız çocuğunuz olduğunda pamuklara sarmalar sarar, yanınızdan ayırmaz, kimseler sikmesin diye korursunuz artık. olur da sizin 'iyi niyetinizi' suistimal falan ederse de öldürün gitsin. zira kız çocuğu evlenene kadar babanın evlendikten sonra kocanın malıdır.
malsınız hakkaten.
sövgülerle.
pallas.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar