bugün

sevgili istese dahi kızın kızlığını bozmayan erkek

ne kiz basima bela olur korkusu ne de kizi sevmeyip ayrilma planlari yapmasi. allah'a sukur saglikli, gucu kuvveti yerinde de bi adamdi ama yapmadi. kiz ona sirilsiklam asikti o da kiza. evlilik hayalleri kuruyorlardi. kiz istedi ama dokunmadi kiza. kiz durdu ve sordu:
-neden? yoksa beni gercekten sevmiyor musun?
+hayir melegim seni cok seviyorum.
-benimle evlenmek istemiyo musun?
+her seyden cok istiyorum.
-o zaman neden?
+cunku allah korkum var. bi dee...
-bi de ne?
+ya biz evlenemeden ben ölursem? sen ömur boyu benim yasimi mi tutacaksin. hayir askim. karsina biri cikacak. belki beni hic unutamayacaksin. karsina cikan erkekle evlenirken bile bana asik olacaksin. Dogacak ogluna benim adimi verecek kadar unutamamis olacaksin beni. ama sonucta evleneceksin. gelecegini dusunuyorum sevgilim.
Kiz yine durdu. Erkegine bakti gozlerinin ici parlayarak. Iki kelime dokuldu dudaklarindan: seni seviyorum..

O erkek bu basliktaki girdileri okusaydi aklindan sunlar gecerdi: eger benim dokunmaya kiyamadigim bu kiz sirf bir gecelik zevk ugruna beni aldatacaksa ya da benden ayrilip bi baskasiyla olacaksa hic durmasin. Ben ona neden dokunmadigimi soyledikten sonra bana hayran hayran bakan o gozler yalansa iyi ki karim olmamis diye sukrederim ve kesinlikle ama kesinlikle o istediginde ona dokunmadigim icin pisman olmam.

Peki ben butun bunlari nereden mi biliyorum?