bugün

adil kullanım kotası

ttnet ve diğer sağlayıcıların sömürü şeklidir, paran yoksa mecbursun anlayışıyla kullanıcıyı mağdur etmenin dibine vurmuşlardır. bir de bu aydan itibaran utanmadan güncelleme adı altında zam yapıyorlar ha akk da 50 gb olmuş o da yaptıkları zamın kurdelası. 25 gb olmuş 50 gb olmuş ne farkeder ortalama bir kullanıcının 50 gb ı halletmesi en fazla 3 gün sürecek daha sonra 27 gün çıldıracak.

gelelim firmaların asıl amacına bir çok kişinin bildiği gibi ttnet iki yıldır akk uygulamıyor ve birden bire ne olduysa bunu uygulamaya koyuyor zam yapıyor ve fiyatı üst paketlere yaklaştırıyor ve interneti aktif kullanan kullanıcıyı üst paketlere geçmek zorunda bırakıyor. son iki senedir kullanıcılar olarak sevinç içindeydik 1 mbit fiyatına 8 mbit kullanıyoruz diye şu an anladık nasıl bir salak olduğumuzu, bilmeliydik ttnet gibi her zaman kullanıcıyı mağdur etmiş bir firmanın bunun altından da bir şey çıkaracağını.

daha öncesinde herkes bütçesine göre paketini satın alıyordu ve 1 mbit alan kullanıcı çok fazla şikayet etmiyordu çünkü o paraya o oluyordu fakat artık o şekilde olmuyor, olamıyor 1 mbit kullanılamıyor, çıldırtıyor ve mecburen para ayırabilenler paketlerini yükseltecekler yükseltemeyenler çıldırmaya devam edecek.

sonuç olarak internet servis sağlayıcıları iki senelik alıştırma sürecinden sonra amaçlarına ulaşmış oldu ve planları kusursuz şekilde başarıya ulaştı hayırlı olsun beyler.
güncel Önemli Başlıklar