bugün

clash of the titans 2 wrath of the titans

sırf görselliği için gidilebilir filmdir. gittik eğlendik vs. ilkine göre daha iyiydi allah var.

--spoiler--
kronos'u gördük, sevindik mesela. o numara yapmışlar kronoscan'ı. balrog şaheserinden sonr etkilendiğim ikinci mito oldu o.

tabi yine ufak tefek amatörlükler vardı yönetmenliğe dair. ufak tabi çok büyük değil. mesela esas hatun, kraliçe, perseus la görüştükten hemen sonra çadıra bir giriyor, bir önceki sahnedeki o kirlerden eser kalmamış. hani az birşey silersin temizlenirsin amenna da arkadaş o savaş ortamında jakuzi mi buldun amına koyim pırıl pırıl geldin daldın çadıra. her yerin parlıyor cillop gibisin. yani hatun sırf yüzünü reklam edecek diye ona oynamış yönetmen orası bariz. bunu kanıtlayan bir diğer sahne de herkesin öküz gibi korunarak savaştığı sahnedeki miğfersiz, korumasız savaşıyor olmasıydı. anladık güzelsin, yüzünü göreceğiz falan da eowyn ablamız kadar olamadın mı? takamadın mı bi miğfer kafana? perseus'un oğlu da amatördü. onunla geçen replikler de. perseus'un kardeşi de zayıf bir karakterdi.
--spoiler--

yine iş zeus ve hades biladerlerdeydi. iki müthiş oyuncu, izledik sevdik vs. güzeldi, gidin izleyin derim. 3d ile bir başka güzel.