bugün
- timsah5
- zebra4
- habire1275
- kaplan7
- kartal6
- fil8
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- aslan8
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- sssilvermist22
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- zorunlu eğitim2
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- insan kaynakları3
- iş bulamamak3
- anın görüntüsü18
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- deccal'in sozluge gelmesi10
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- yazarların almak istediği hediyeler4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- otosan p1002
- spaghetto2
- ben senin yerinde olsam5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlükteki kavganın amacı5
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- bir ay çaylak olmak4
- küs insanları barıştırmak3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- arap gel oğlum5
- yorgun mermi13
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- japon denince akla gelenler2
- yarası olan gocudur5
- suca suruklenen cocuk7
- temmuz6
- burhaniye6
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
Insanlarin neer dusundugunu gordukce sok gecirdigim dizidir... Aslinda diziyi bu kadar guzel yapan da bu hypothetical etik konularidir...
--spoiler--
Her nesyse, millet ne dusunuyor dinledim, cogu kisi daryl olsun gitsin, o pici de oldursunler demis... Hepsi shane kafasinda...
Deli mi bu insanlar ankayamadim... Insan populasyonu tukenmenin esigine gelmis, her bir insan hayati onemli... Ortada zombiler varken, birbirine dusman olmak kadar aptalca bir sey yok... Rick'in 9. boumde yaptigi zaten malcaydi, ne kadar is gucu, ne kadar insan, o kadar guvenli bir grup olusturur...
Her neyse, cocugun elini ayagini baglayip calistirsinlar... 2 seneye kadar gruba adapte olur zaten... Bir guven bagi olusur...
Dale'in olmesine ayri bir uzuldum... Akli basinda bir o vardi. Insanligin son kirintilari da onun olumuyle uctu gitti... Umarim olumu grubun ustunde insanlik ve etik degerleri ilgili etki birakir...
carl ise tam mal, anasi babasi sahip cikmiyor zaten cocuga... az evvel yedigi hurmalar dale in gotunu tirmalayinca adam olur insallah...
Benim kendi tahminim, cocugu hayatta birakacaklar, cocuk da pic cikacak... Kacip koyu basacak, hershell ve ailesini oldurecek, grup glenn ve kiz arkadasi kacip tekrar yollara dusecekler... Shane de ben demistim triplerine girecek, suclayacak da bir dale olmayacak ortada...
Hadi hayirli seyirler...
--spoiler--
--spoiler--
Her nesyse, millet ne dusunuyor dinledim, cogu kisi daryl olsun gitsin, o pici de oldursunler demis... Hepsi shane kafasinda...
Deli mi bu insanlar ankayamadim... Insan populasyonu tukenmenin esigine gelmis, her bir insan hayati onemli... Ortada zombiler varken, birbirine dusman olmak kadar aptalca bir sey yok... Rick'in 9. boumde yaptigi zaten malcaydi, ne kadar is gucu, ne kadar insan, o kadar guvenli bir grup olusturur...
Her neyse, cocugun elini ayagini baglayip calistirsinlar... 2 seneye kadar gruba adapte olur zaten... Bir guven bagi olusur...
Dale'in olmesine ayri bir uzuldum... Akli basinda bir o vardi. Insanligin son kirintilari da onun olumuyle uctu gitti... Umarim olumu grubun ustunde insanlik ve etik degerleri ilgili etki birakir...
carl ise tam mal, anasi babasi sahip cikmiyor zaten cocuga... az evvel yedigi hurmalar dale in gotunu tirmalayinca adam olur insallah...
Benim kendi tahminim, cocugu hayatta birakacaklar, cocuk da pic cikacak... Kacip koyu basacak, hershell ve ailesini oldurecek, grup glenn ve kiz arkadasi kacip tekrar yollara dusecekler... Shane de ben demistim triplerine girecek, suclayacak da bir dale olmayacak ortada...
Hadi hayirli seyirler...
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar