bugün

hakan şükür

turk futbolu icin yaptiklari bu kadar ortadayken, sadece "galatasaraylilar abartiyor bu futbolcuyu, avrupa'da ne mal oldugu anlasildi" tarzi soylemlere konu olmasi bir galatasarayli olarak bu satirlari yazani ziyadesiyle uzmustur.
bugun bulent korkmaz neyse, metin oktay neyse bir galatasarayli icin hakan sukur de ayni degerdedir; hatta ve hatta bu futbolculari da temsilen hala sahada oldugu icin sahsina atfedilen deger daha da yukselmistir.
futbolu birakmasi mi lazimdir, artik iyi oynamiyor mudur, bunlar hakkinda elbette ki herkesin bir yorumu olabilir, kotu bir performans sergilemis olabilir. ancak daha iki hafta once dunya karmasi dostluk macina cagrilmis turk futbolunun temsil ismidir ustune bu kadar oynanan bu adam.
sirf insani ve dini gorusleri acisindan ele alip bugune gelisini onlara baglamak yanlistir.
antremanlarda gosterdigi performansla ilk 11'e cikmayi sonuna kadar hak ettigini butun takim arkadaslari kabul etmistir, kendisi sezon baslarken girdigi saglik kontrollerinde ve testlerde paf takimda oynayan genclerin kondisyonundan bile daha iyi derecelere sahip oldugunu, kendisine nasil da iyi baktigini gayet guzel ortaya koymustur.
ayrica da son olarak sacma sapan bir oyunda bir futbolcuyla ilgili degerlerle kiyaslanmasi son derece komiktir. ders almasi gereken degil ders alinmasi gereken adamdir hakan sukur. 20 yasinda ve amiyane tabirle "kici kirik" bir futbolcuyla kiyaslanmamalidir.
güncel Önemli Başlıklar