bagdat caddesi varken taksim e giden insanlar

öncelikle, (bkz: başlık ve nick uyumu)

Bağdat caddesi gerçekten daha güvenlidir. kafanız rahat olur. Yolda sevgilinizle yürürken kolay kolay kimse laf atmaz veya mal mal sevgilinize bakmaz. Fiyatları taksim'e göre pahalıdır. ancak, zannedildiği kadarda uçuk değildir. Bağdat cadddesi'nde göreceğiniz tipler gerçekten fikstir. bütün kızlar aynı. hepsinin belinde kalın D&G kemerler, sarı ve düz saçlar. gerçi son zamanlarda siyah saçlar moda oldu ya. Ayrıca bağdat caddesi'nde bulunan bütün mekanlar önce taksim ve çevresinde dikiş tutturmuştur.

geçenlerde, bağdat caddesi'ndeki kızılkayalar'da kuyruk bekleyen tipleri gördüm. taksim'deki şubesindeki asilik, taksim'deki asalet kalmamış.( bu arada bir noktaya değinmek istiyorum. Bağdat caddesi'ndeki görüpte bahsettiğimiz özenti, marka meraklısı gençlerin birçoğu oranın yerlisi değildir. Oralarda oturan insanlar gerçekten "kaliteli" insanlardır. hiçbiride marka meraklısı, insanları küçük gören kişiler değildir. giderler adam gibi biryerde oturup muhabbet edip, eğlenip evlerine dönerler. fakat, diğer çevreden aralarında benzin parası toplayıp gelenler vardır. salak salak kız keserler.)

ayrıca bu iki semti karşılaştırmak ne kadar saçma. ikisi benzer yerler değilki. Şahsen ben kız arkadaşımı yanıma alıpta "taksim gecelerine akmam". ki hayatımın belkide yarısının taksim ve çevresinde geçmesine rağmen. birisi muhtemelen kız arkaşınıza laf atar. yada bir dilenci gelir başınıza musallat olur. size bir maksat muhabbet tavsiyesi, sevgilinizle taksim'e gitmeyin.*

eğlendiğiniz, o caddenin sadece bir sokak arkaları, uyuşturucu, motor, lezbiyen, gay, travesti, sarhoş bataklarıdır. çok klasik sözler bunlar ancak böyle. birisi laf atsa, kavga etsiniz neler olacağını düşünün. kavga etseniz dert, etmeseniz ayrı bir dert. başıma geldi ordan biliyorum. ki, istiklal caddesi'nde tanıdığım onlarca esnafa ve çocukluğumun orda geçmesine rağmen.

taksim'in o batakhane sokaklarında yeri gelince, kaldırımda uyumuş biriyim. Yani, işi asiliğe, entelektüelliğe vurupta taksim inadı yapmaya gerek yok. gerçekten de, gidin adam gibi bir yerde takılın kardeşim.*

taksim daha güzel. taksim daha eğlenceli. taksim daha atraksiyonlu. taksim çok daha hoş. taksim daha adrenalinli. taksim'de gerçekten çok fazla şey var. bunları herkes biliyor. ancak, işi inada vurmaya gerek yok.

yanınızda özel biri varsa bağdat caddesi, arkadaşlarınızla iseniz taksim. nokta.