bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri32
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı32
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması13
- kızlar bakar mısınız7
- hakaret etmek6
- ev yapımı cezerye5
- sözlükte kadın nüfusunun artması6
- islamda namaz yoktur10
- chp'nin dünyayı güzelleştireceğine inanmak3
- sivas katliam ını yapan orospu çocukları3
- kızların kombinleri ile ilgilenmeyen yazarlar3
- ibne c3
- portakallı revani6
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- pkk ile görüştüğümüzü iddia eden şerefsizdir2
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması2
- motorin5
- yaşar dinleyen erkek9
- opel4
- kombinlerin efendisi5
- benkimki9
- bacağına dövme yaptıran kız2
- 0 0 719
- insan olmaya ceyrek kala13
- gocu kaç yaşında8
- boyumun 2 cm kısalması23
- eymen el zevahiri3
- anın fotoğrafı8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- covid 193
- humus4
- gocu29
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- enayimiknatisii22
- güne bir şarkı bırak6
- geçmişe takılıp kalmak4
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- 19482
- araplar israil de aşağılanmışlığı görüyor2
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- avm gezme kültürü7
- türkiye8
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- royall stars2
afedersin .. gibi dizidir. ablam izlediği için arada ben de bakıyordum ama bedük olmasa izlenmez o dizi. gülüyorum yani bildiğin, adam çok iyi kapmış rolü. benimsemiş. insan kalkıp da "ha bu o bedük mü, hani müzisyen" demiyor. bildiğin oyuncu bedük olmuş bu. yirim yirim.
dizideki oyuncuları sadece müzikal alanda ne kadar iyi olduklarına göre mi seçtiler yoksa oyunculuğa da baktılar mı hiç belli değil. sonuçta adamlar konser vs vermeyecekler ki, dizi yapıyorsunuz siz. asıl oyuncuların figüran gibi davranmaları hele en çok göze batan durum..
ya bu dizi olmaz. bunu sinema yapsalardı olurdu küçük bir ihtimal. türk sinemasında yaratıcılık yok. okumuyorlar mı eleştirileri anlamıyorum. yine burunlarının dikine gidip bildiklerini yapıyorlar. saçma sapan şeylere bütçe ayırıyorlar.
yakında yeni dizilerde veya sinemalarda rol alacak olan tiyatro okumuş arkadaşlara sesleniyorum; lütfen dersten kaçmayın.
dizideki oyuncuları sadece müzikal alanda ne kadar iyi olduklarına göre mi seçtiler yoksa oyunculuğa da baktılar mı hiç belli değil. sonuçta adamlar konser vs vermeyecekler ki, dizi yapıyorsunuz siz. asıl oyuncuların figüran gibi davranmaları hele en çok göze batan durum..
ya bu dizi olmaz. bunu sinema yapsalardı olurdu küçük bir ihtimal. türk sinemasında yaratıcılık yok. okumuyorlar mı eleştirileri anlamıyorum. yine burunlarının dikine gidip bildiklerini yapıyorlar. saçma sapan şeylere bütçe ayırıyorlar.
yakında yeni dizilerde veya sinemalarda rol alacak olan tiyatro okumuş arkadaşlara sesleniyorum; lütfen dersten kaçmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar