bugün

fetih 1453

az evvel anlattım ama tam anlaşılmamış yada eleştri yoksunu, osmanlı deyince, kafalarında akan suları durduran bir sürü sığır tarafından kavranamamış olacak ki bir kaç soru ile anlatmayı deneyeyim birde;

soru 1.) neyini beğendin ulan sığır. hepepe hüpepe diye konuşan fatihi mi? az objektif ol dalyarak, adam konuşmaktan aciz ciyak ciyak ses çıkıyor kıç kadar bi herif, böyle miydi fatih?

soru 2.) neyi anlattılar la film de öküz dikkat ettin mi mehter marşı bile yoktu amk?

soru 3.) ulubatlının olduğu kuleye ki top mermisi attılar ya, ulubatlı metrelerce yüksekten nere atladı da kurtuldu ölülerin üstüne mi düştü de burnu bile kanamadı?
( bak yediği 8 10 tane oku saymıyorum, iman gücüyle o bayrağı oraya dikebilir, buna bile lafım yok sonuçta çanakkale de bir seyit onbaşı olayı yok değil.)

soru 4.) atilla engin' in arena da yaptığı o boktan konuşmayı mı beğendin? bir hükümdar o şekilde konuşma yapsa bırak savaşmayı, fiske vurursam düşmana adiyim.

ulan biraz objektif olun amk. film kötü ha izlenir mi izlenir orta okul lise öğrencileri için istanbul'un fethi ni en iyi anlatan yapıt ama bu kadar...

iki tane eleştriye de tahammülünüz olsun amk. hee on numaraydı film fatih konstantinin amına koydu nede heybetli koydu, kendi savaştı hep maşallah surdan da inmedi adam. yaralandı, yerlerde süründü falan.

hay amk nerenizle izlediniz anlmadım ki, yoksa ben mi yanlış filme gittim?
güncel Önemli Başlıklar