bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- yağmurcu neden akpli12
- şükürcülük5
- call of duty black ops3
- velvet hanım aşk kadınıdır3
- pazartesi diyete başlamak4
- üniversitelerdeki siber güvenlik programları2
- kızlar naber10
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- seda akman2
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- nervio hanım ile birlikte kahve içmek2
- g3 ile intihar etmek3
- yeni gelin instagramı2
- öğrencilik halleri3
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- komşuya kahveye gitmek8
- çok sıcak olması4
- erdal beşikçioğlu16
- manifest5
- aykolik bey birader2
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- hamama gitmek4
- mürted öldürmek2
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- parmak kılları4
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- aslan gibi adam3
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- en tehlikeli insan tipleri6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- nervio hamferdi10
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- yar2
- rak2
- 3 ağustos 20263
- mod geldi mod geldi4
- trivagoya bakmadın mı2
- aile hekimi2
- sinem dedetaş10
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- iş ilanı2
- arıların biraz mallaşmış olması4
- ütü13
- yanlış ata oynamak3
4 sezonluk vasat amerikan dizisi. j.r.r tolkien amcamızın bir sözü var yazdığı kitaplarla ilgili. dolaylı yoldan söyleyeyim ben size, şöyle diyor; ben bile bazı şeyleri bilmemeliyim ancak böyle hikaye daha çekici olur, diye. gel gelelim fringe dizisine, adamlar her bölüm sonunda işi sonuca kavuşturuyor. bir kere bu çok yanlış bir şey. ya da biz x-files ile büyüdüğümüz için ters geliyor bu durum. sonracığıma o gözümüze hoş görünen walter bey dede anca olaylar belli olduktan sonra ' bir keresinde belly ve ben deney yaparken...' diye hemen olayın farkına varıyor.
mütahit peter ne ara bu kadar engin bilgiye ulaşmış? olivia dunham gerizekalısı mit'i bitirmiş olmasına rağmen dava çözerken hiç bir boka yaramaması, soruların genelde peter ve walter cevaplanması ve olay mahalinde olivia'nın kaçılın ben fbi danım deyip işi bitirmesi çok saçma yönleri dizinin.
ayriyeten olivia dunham'ın kızıl olanın hippi gibi davranışları ( el kol hareketleri, hey ahbap naber tarzında), sarışın olivia'nın ay ben mahvoldum,ay napazam deney yapmışlar üzerimde benim hayatım berbat sendromu kişiyi içten içe uyuz ediyor. yok yani peter şimdi farkında olmadan diğer olivia ile fingirdeşti diye adama hayatını zindan etti.
diğer gıcık eden olaylar şunlar; çekimlerin kapalı mekanlarda, iğrenç kostümlerle yapılması. dizinin sadece 3 tane jipi olması. mesela walter'ın yardımcısı kızın paralel evrenden ikizi geliyor, ikisi konuşurken birbirlerine ajan diye hitap ediyorlar. yuh yani ne var lan bu ajan kelimesinde? çok mu havalı nedir yani bunun olayı? daha bir sürü var gerçi ama aklımda olanlar bunlar.
son olarak da 12. bölüm çalıntıdır efendim öyle çok orjinal bir şey değil. filmi hatırlasam ismini de yazardım ama ne yazıkki hatırlamıyorum.
mütahit peter ne ara bu kadar engin bilgiye ulaşmış? olivia dunham gerizekalısı mit'i bitirmiş olmasına rağmen dava çözerken hiç bir boka yaramaması, soruların genelde peter ve walter cevaplanması ve olay mahalinde olivia'nın kaçılın ben fbi danım deyip işi bitirmesi çok saçma yönleri dizinin.
ayriyeten olivia dunham'ın kızıl olanın hippi gibi davranışları ( el kol hareketleri, hey ahbap naber tarzında), sarışın olivia'nın ay ben mahvoldum,ay napazam deney yapmışlar üzerimde benim hayatım berbat sendromu kişiyi içten içe uyuz ediyor. yok yani peter şimdi farkında olmadan diğer olivia ile fingirdeşti diye adama hayatını zindan etti.
diğer gıcık eden olaylar şunlar; çekimlerin kapalı mekanlarda, iğrenç kostümlerle yapılması. dizinin sadece 3 tane jipi olması. mesela walter'ın yardımcısı kızın paralel evrenden ikizi geliyor, ikisi konuşurken birbirlerine ajan diye hitap ediyorlar. yuh yani ne var lan bu ajan kelimesinde? çok mu havalı nedir yani bunun olayı? daha bir sürü var gerçi ama aklımda olanlar bunlar.
son olarak da 12. bölüm çalıntıdır efendim öyle çok orjinal bir şey değil. filmi hatırlasam ismini de yazardım ama ne yazıkki hatırlamıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar