bugün
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- matbaanın gecikmesine sebep5
- acıktım ben2
- 50 tl ile rolling yapmak5
- horoz hayası çorbası5
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- gemici düğümü2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- erzurum hassiko halayı2
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- sözlük kızlarının kombinleri20
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- insan olmaya ceyrek kala13
- kadim kültürler4
- velvet vs nervio19
- velvet13
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- kane2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- gocusuz sözlük4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- laptop5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- sözlük kızlarının burunları3
- kafanızdaki ses4
- age of empire 23
- aga be şarkılar5
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- ömer hayyam3
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- slavko vincic15
- maden suyu4
- sudekiray7
- ispanya20
çalışan ve çalışmayan öğrencinin turnusolu niteliğinde sınav.arkadaş sen aşk muhabbetlerine dalıp çıkamıyorsun ayh güzel/yakışıklı görünmem lazım triplerindesin sokaktan çıkmıyorsun sonra ay türkiye gerçeği ay bu sınavlar ne kadar da zor.efendim ?
şahsen geometri özürlüydüm.sınavın verdiği korkuyla yüklendim ve bitti.anlatabiliyorum sanırım.evet üçgende açı ve dik üçgen dışında biten konum olmazdı soru bankalarında.inan ki süreci sen zorlaştırıyorsun.bir elinde telefon bir elinde kalem önünde test kitabıyla bok kere bok olur o iş.geometri göz kırpıp peşinden koşturan kız gibiymiş lan bunu anladım bu sene.
'hayydaaaar bak ben şu eşitliği vermişim ama sora bi kolum da şuraya kaçmış acaba sence ne demek istiyorumm hihihi'
mesela soruyu böyle içselleştirebiliyor musun ? ne bileyim şekli gözünde zumlayabiliyor musun ? bu önemli.
ben bu konuya hiç hakim olamam hiç yapamam dediğin konular için kesinlikle gerekli olan sadece iki şey var ortalama bir hoca ve çok iyi bir dikkat.bu kafayla hukuk fakültesine girersen yargı sistemini eleştirirsin,hazır cübben de var öğrendiğin 2 janjanlı kelimeyle oraya buraya sıkarsın hayatın böyle geçer.
sistemin kusuru çoktur ama 'ulan şu konudan da amma öne geçilir ha' çıkarcılığına da imkan tanır.evet sistem ayıdır,ama köprüyü geçene kadar dayılık aparacaksın ondan.
şahsen geometri özürlüydüm.sınavın verdiği korkuyla yüklendim ve bitti.anlatabiliyorum sanırım.evet üçgende açı ve dik üçgen dışında biten konum olmazdı soru bankalarında.inan ki süreci sen zorlaştırıyorsun.bir elinde telefon bir elinde kalem önünde test kitabıyla bok kere bok olur o iş.geometri göz kırpıp peşinden koşturan kız gibiymiş lan bunu anladım bu sene.
'hayydaaaar bak ben şu eşitliği vermişim ama sora bi kolum da şuraya kaçmış acaba sence ne demek istiyorumm hihihi'
mesela soruyu böyle içselleştirebiliyor musun ? ne bileyim şekli gözünde zumlayabiliyor musun ? bu önemli.
ben bu konuya hiç hakim olamam hiç yapamam dediğin konular için kesinlikle gerekli olan sadece iki şey var ortalama bir hoca ve çok iyi bir dikkat.bu kafayla hukuk fakültesine girersen yargı sistemini eleştirirsin,hazır cübben de var öğrendiğin 2 janjanlı kelimeyle oraya buraya sıkarsın hayatın böyle geçer.
sistemin kusuru çoktur ama 'ulan şu konudan da amma öne geçilir ha' çıkarcılığına da imkan tanır.evet sistem ayıdır,ama köprüyü geçene kadar dayılık aparacaksın ondan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar