bugün
- lahmacun9
- ay diyen erkek9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- habire1219
- ellerim bos gonlum hos26
- arif kocabıyık13
- kaan sezyum6
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- apo yu eleştirmek vs apo'ya küfretmek3
- sobadan kurtulmak5
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- aşk3
- raikagetokatlayan4
- basmane tren garı6
- silvermist9
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- vexillarius the slayer8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- renkli rüyalar oteli5
- ben evlendiğimde 51 kiloydum2
- ben geldim naneler15
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- gocu36
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- israil'i eleştirmek vs israil'e küfretmek2
- sarapci koala63
- torpille bir yerlere gelenler4
- bir şeylere küfredince dünya değişecek zannetmek2
- kemal kılıçdaroğlu8
- sersem herif5
- gammaz çetesi9
- dinler tarihi5
- imbat4
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- mantı8
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- ben sizin anonim11
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- bütün muhalifleri chpli sanan ak çomar2
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- cemaatçi polis3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
başarılı pas konusunda baya sıkıntısı olan oyun. bi oyuncunun arkasına pas atmak imkansız neredeyse, ancak kendi takım arkadaşınızla aranızda çok mesafe olmayacak ve arada kimse olmayacak başarılı garanti pas sadece öyle oluyor. fast break yapamaz olduk lan. misal, savunma yaparken bloğu koydunuz ve 3e1 hücum yakaladınız, rakip oyuncu doğal olarak ortada duruyor potayı koruyor. orda en mantıklı hareket normalde de oyunda da sağdaki ya da soldaki oyunculardan birine pas vermektir o da rahatça bitirecektir pozisyonu. fakaaat, bu oyunda diğer oyunlara göre zor olan şey işte bu. orda 3e1 hücümda pas geçmiyor amk. normal hücümlarda da böyle. hiç artistlik asist yapamıyoruz lan olur mu öyle. my player'da pg oynuyorum mesela 10 dakikalık maçta 30 sayı 12 asist 8 top çalma 4 riband istatistikleri yakalıyorum seviniyorum falan, bi bakıyorum turnover 8. yuh amk! onların hepsi de pas arası oluyo.
ha şu steal konusuna değineyim. yine çok kolay olmuş. rakip takım topu oyuna sokarken çok rahat top çalabilirsiniz. şu olayı ne zaman zorlaştıracaklar bilmiyorum ama işimize geliyo diye pek ses etmemekte fayda var.
post a girmek, çıkmak, çalımlamak kolaylaşmış, rakibi itmek zorlaşmış. posttan oynamak gerçekten zevkli bu oyunda.
bir de üçlük konusunda şunu anladım, mutlaka sabit duran bir adama attırın üçlüğü girme ihtimali çok artıyo. misal oyun kurucuyla top sürüp üçlük attığınızda hele ki önü doluysa kim olsa atamıyo. ama üçlük çizgisinin dışında bekleyen sg ve sf'lere pas verirseniz, önü boşsa kaçırması zor (tabi mal değilse). oyun kurucuyla içeriye dalınca yardıma adam geliyor mutlaka boşta biri kalıyor dışarda, işte onu bulun ve üçlüğü sokun.
ha şu steal konusuna değineyim. yine çok kolay olmuş. rakip takım topu oyuna sokarken çok rahat top çalabilirsiniz. şu olayı ne zaman zorlaştıracaklar bilmiyorum ama işimize geliyo diye pek ses etmemekte fayda var.
post a girmek, çıkmak, çalımlamak kolaylaşmış, rakibi itmek zorlaşmış. posttan oynamak gerçekten zevkli bu oyunda.
bir de üçlük konusunda şunu anladım, mutlaka sabit duran bir adama attırın üçlüğü girme ihtimali çok artıyo. misal oyun kurucuyla top sürüp üçlük attığınızda hele ki önü doluysa kim olsa atamıyo. ama üçlük çizgisinin dışında bekleyen sg ve sf'lere pas verirseniz, önü boşsa kaçırması zor (tabi mal değilse). oyun kurucuyla içeriye dalınca yardıma adam geliyor mutlaka boşta biri kalıyor dışarda, işte onu bulun ve üçlüğü sokun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar