bugün

megan fox

overrated diye bir kavram varsa, tastamam karşılığı olan kadın. şahsen beyaz' ın amerikan ünlülerinin karşısında ezim ezim ezilmesine uyuz olurum, bu kadında resmen çileden çıktım artık.

bir kere bu kadının türkiye' ye önyargı ve muhtemel bir aşağılama niyetiyle geldiği ortada. zira insan istanbul' u bilmeyebilir, gerçekten bilmeyebilir. şahsen ben gitmediğim ve muhtemelen ömrüm boyunca gitmeyeceğim onlarca amerika şehriyle ilgili detayları bilmemi gereksiz buluyorum. sevdiğim filmlerin çekildiği şehirlere dair bir şeyler biliyorsam biliyorumdur, kadının istanbul' u araştırmasına sebep olacak bir şey yokmuş ki araştırmamış. ancak bu bilgisizliğini dile getirmek istiyorduysan bunu "ben istanbul' un bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum." şeklinde de belirtebilirdin, bu durumda kimseden de tepki göreceğini sanmıyorum. ben burayı kasaba sanıyordum yeaa demek cehaletten de öte bu kişinin sosyal olarak sorunlu olduğunu da gösterir, çünkü karşındaki insanları kırıyorsun ve bunun farkında değilsin ya da bunu umursamıyorsun, ikisi de sorunlu benim gözümde.

zaten beyaz şov' daki konuşmalarından da tahminlerimin doğru olduğunu anladım. bilmiyorum sizde şu var mı bilmiyorum sizde bu var mı tavrı önyargının göstergesiydi, ki yer yer aşağılayıcı laflar etmeyi sürdürdü. tavrını izlerken aklıma gelen şey, hani "almancı"lar olur ya, açıklamaya üşendim şimdi, aynen öyle bir tutum ve buram buram her yerinden iticilik akıyor.

güzelliğine gelince. ben bir kadında asalet ararım. megan fox' un sersem bir cahil olmasını da bu yüzden affedilir görmüyorum. marilyn monroe örneğini alalım. marilyn' e taparım. ama biliyorum ki marilyn güzel değildi, audrey gibi bir hatun varken ona güzel dersem çarpılırım. ama marilyn' le beş dakika geçirmek için bugün bile her şeyini verebilecek erkekler var ki bunlardan biri de benim ve bunun sebebi o kadının dünyanın en güzeli olması değil.

görsel

şöyle bir pozu megan fox' a katiyyen verdiremezsin. kariyerinin zirvesindeyken çıkacak, tarihin sayılı çarpışmalarından birinin yaşandığı cepheye girecek, tek tek bütün birlikleri gezecek, bir de bu sırada kimse ondan istemediği halde yabancı bir ülkenin üniformasını giyecek, bir de para almayacak. böyle bir kadına sahip bir sinema bugün ay bilmiyorum ki sizde wii var mı diyen almancı çakması bir kadının eline düştü.

megan fox' a çirkin diyemem, ortalama üstü bir güzelliğe sahip olduğunu kabul ediyorum ve evet estetik cerrahî sayesinde gerçekten güzelleştiğini de kabul etmem lazım. ama bu kadına da taş diyorlar, ben onu anlamıyorum. 163 boyunda yahu, boyundan sürekli yakınıp durduğunuz türk kadını için bile kısa 163. Beğenirsin beğenmezsin git Blake Lively' e taş de, Charlize Theron' a de ama yarı sentetik, bastıbacak bir kadın nasıl oluyor da piyasanın en taş hatunu oluyor ben de bunu anlamıyorum, anlayan varsa beri gelsin.

özetle, ben bir kadının güzelliğine tek kriter olarak yüz güzelliğini ve fiziğini almıyorum; ancak o kriterlerle bile sınıfta kalıyor megan fox. evet, dünyadaki kadınların beşte dördünden falan güzel olabilir sizin gözünüzde, belki öyledir de bilemeyeceğim; ama megan fox anneannemle aynı ligde yarışmıyor. bu kadın eğer oyuncuyum, mankenim diyorsa onlarla kıyaslanmalı ve o piyasada ortalamanın altında bile kalıyor kendisi.