bugün

house md

şimdiye kadar izlediğim bölümlerine bakarak konuşursam *, benim doktor olmuş halim gibi. tabi o kadar yakışıklı değilim ama cameron'a yaptıklarını bir çok kız arkadaşıma yaptım. öylesi odunum. ama hoşlarına gidiyor. valla.
diziyi daha önce izlememiştim. supernatural'ın s5'te hatırlamadığım bir bölümünde hileci bunları televizyon dünyasına hapsediyordu. ilk hapsoldukları yer bir hastane dizisiydi. dean winchester nasıl olduysa bu adamın her halini, ayakkabısına kadar biliyordu.
epey güldürmüştü beni o bölüm. sonra ameliyatta sam'e bir doktor camın arkasından 'i love you' falan diyodu, her gördüğü yerde 'sen kaba ama mükemmel bir doktorsun' falan deyip basıyodu tokatı. eğer house md'deki cameron o hale gelecekse, senaristlere sesleniyorum, lütfen abi.
lütfen. katmayın öyle aşırı duygusallık. tadında bırakın. zaten hastane dizisi. millet ne kadar dramatik olduğunu biliyordur.
onun dışında, zaten ben nefret ediyorum öyle vıcık vıcık oyunculuklardan, bari beni düşünün. bak ezel'de eyşan vardı sonra. kötü örnek.
valla cameron o hale gelirse bırakırım diziyi aagedeş.

ucundan accık spoiler vereceğim, s1e16'ya gelmemiş olan okumasın, yandan geçsin pls.

bu bölümde gördük ki, gregor bayağı bayağı duygusal bir arkadaş. ayrıca o gözler, o sakal, o zayıflık, saçların dağınıklığı zaten adamdan karizma akmasına sebep. maşallah diyoruz ve cameron'ın geri dönmesini bekliyoruz. bak çam yarması patron da gitti. bre house, ne beklersin daha.
© copyright 2005 - 2026