bugün

cemalim

erkin koray'dan dinlenildiği takdirde hakkında söylenecek bir yığın hazzı ifade etmenin ancak laf ebeliği olacağı için biz sadece konuyu erkin koray ile bağlıyoruz. çünkü rock hususunda malumaliniz olduğu üzere kendisi kral ve namı diyar olarak esasen bir babadır.

nihayeti itibariyle bahse konu olan malum türküyü dillendiren taklitçi, yeni yetme ve henüz ağzı süt kokan bir takım kişi/kişilerin türküyü sıçıp sıvazlamalarından bahsetmiyoruz.

kaldı ki erkin koray'ın söylediği herhangi bir şarkıyı veya her ne sikimse bir türküyü vesaire... ondan esinlenerek rockın üzerine inşa ettiğini düşünerek bir benzerini yapmaya çalışırsa sonuç itibariyle ancak sıçmış olur. bunu lütfen yapmayın sakın. * *
(bkz: sakın) diyorum. niye? çünkü adam bunu ta yıllar öncesinde yaptı zaten. nirvanaya taşıdı bu olayı. senin bu adamı taklit etmen yerine sadece örnek alman yeterli bir şey. ben sadece seni uyarıyorum. ha akıl vermiyorum bak o ayı bir şey. sen zaten para kazanmak için yine aynı şekilde hem cem karaca hem erkin koray hem de barış manco'yu taklit etmeye çalışarak albüm yapacaksın. bunu hepimiz biliyoruz. ama kalıcı olmazsın. ne bu nesil ne de bundan sonraki nesillerin hiç biri sana baba yada kral demez. siktir der siktir.