aşık olunan kızın kanser olması

karedeniz bölgesinde kansere ve ne kadar çok olduğuna aşina iseniz çok ta saşırmayacağınız durumdur. konu kız arkadaşınız, sevdiğiniz kadınsa o risk kelimesi bile sizi yer bitirir.
kadınların yumurtalıklarında görülen kistler ve lezyonlar çoğu zaman ilaçla küçültülebilen, doğuma ve rahime etkisi olmayan iyi huylu tümör çeşitleridir. doktorunuzun size verdiği haber:
- "henüz bir şey söyleyebilecek durumda değiliz oradaki kütlenin ne olduğunu bilmiyoruz" cümlesi ise zamanın akışını yavaşlatan ve konu ne olursa olsun birden o konuya geri dönmenizi sağlayan bir kıskaçtır.
bahis konusu olan şey sevdiğinizdir, yumurtalık bölgesidir dolayısıyla ileride ki çocuğunuzun oluşum yeridir. ona belli etmemeye çalışırsınız, moralinin bozulmaması için çabalar durursunuz ama içten içe su almaya başlamış bir gemisinizdir. yolcunuzu ıslatamazsınız çünkü o zaten kararmış bulutlara doğru seyretmektedir. dalgalarla onun yerine boğuşmak istersiniz, öyle yaptığınızı da düşünürsünüz ama sevdiğinizin gizli hıçkırıklarını banyodan duyduğunuzda aslında beceremediğinizi anlarsınız. zordur moral sıfırken moral vermeye çalışmak ama yapılması gerekendir bir şekilde görevdir.
her telefonda ya da yüz yüze çaktırmadan sağlığını sormak istersiniz, onu düşündüğünüz içindir ama sevgiliniz ya o an unutmuşsa diye hatırlatmak istemezsiniz bunu ona ve kekemelikler salak saçma muhabbetlerle konuşmayı devam ettirirsiniz.
zaman akmak bilmez, mr veya tarama sürecini beklerken, keşke hemen bitse, keşke hemen haberi alsak diye düşünürken, aslında sonuç kötü ise bu ara zamanı arayacağınızı hatırlarsınız. zordur sevdiğiniz insanda kanser riski olması, zordur sevdiğinin canının sıkılması, zordur bunu kendine ifade edebilmek ve zordur bunu bir sözlükte yazabilmek, zordur.