uludağ sözlük e cumhurbaşkanına hakaret ten dava

bir garip durumdur gözümde;
-bir tarafta küfürün ifade özgürlüğünü savunanlar ki burası inci sözlük değil sanırım.
-öteki tarafta korku imparatorluğu kurmaya çalışan baskıcı bir yönetim. kendileri şiir okudu diye içeri atıldılar ama yazı yazanlara dava açmaktan geri duramıyanlar. sanki bir zamanlar korktukları şey olma yoluna girmişler. postalcılardan illallah etmişlerdi, bu ülkede artık darbe olmayacaktı. peki olanlara söylemek lazım peki bunların yaptıkları yeşil postalcılık değilmi. insanları kendileri gibi düşünmeye itmeleri, bizden ol yada al sana ceza. öp eteğimicilikten başka bişey değil gibi görünüyor. ki galatasaray taraftarı bunun en acı örneklerini geçen sene yaşadı. fenerlide olsam o gün arenaa'da hür irade ve düşünceleri ile tepkilerini ortaya koyanları tebrik ederim (ama dediğim gibi küfür etmedende yapılabilir hakaretler)
-ha bunları geçelim, dava olundu dğye sevinenlere ne demeli. espri yapıyordurlar umarım. akşama kadar burda aykırı görünmek için trollük yapanlara saydır küfret sonra böyle aykırı bir davranışla reklam yapma derdine düş. bunlar şakadır umarım.
-bide iki saattir okuyorum. hakkaten ya, recep tayyip erdoğan'ın hakaret ettikleri anası ile birlikte kovdukları ne olacak? onlar kime gitsin, devleti bağımsız yargıya mı(!) şikayet edecekler.