bugün

fenerbahçe

samsunspor'a 2001 yılında giden paralar, istanbulspor'a 2004 yılında giden teşvikler vb. olaylar gibi 2010-11 sezonunda da şike yapıp şampiyon olmuş kulüptür!

şimdi ben galatasaray'lıyım. ancak fenerbahçe düşmanı değilim gerçekten cevabını öğrenmek istediğim sorular var..

şike dediğin şey siktin sene ispat edilemeyecek bir şeydir.. örneğin x futbolcu çıkıp " ben şike yaptım" dese bile, itiraf etse bile elinde ispatı olmazsa, kimse destek çıkıp onaylamaza yine bi b.k olmaz..bu nedenle yıllardır yapan yaptı kimse de ispat edemedi..

telefon kayıdı, fotograf, kamera kayıdı hukuki açıdan demiyorum ama futbol için yeterli kanıttır!

neden futbolcu yokmuş bu işin içinde.. yahu bir adamla örneğin umitkaran'la iletişime geçtikten sonra her sabah eskişehirspor ile idmana çıkan ümit karan telefon açıp mı futbolcuları organize edecek??

hiç bir futbolcunun adının olmaması kadar doğal bir şey yok..

bence aziz yıldırım eğer tehdit, santaj uygulamıyorsa tek bir gun ceza alamsın! ama iş futbola gelince en baba cezayı alması gereken kulüptür fenerbahçe!

ama helal olsun kişiye özel kanun değiştirildi bu ulkede, küme düşme cezası kaldırılmaya çalışılıyor.. fenerbahçe'yi tebrik ediyorum..

ha şimdi miting yapan ve şike yapılmadığına inanan kulüp neden küme düşme cezasını kaldırtmaya çalışyor..

kimse kusura bakmasın.. gençlerbirliği maçını serdar kulbilge, ankaragücü'nü kağan, ibb'yi ibrahim akın, eskişehir'i ümit karan, bülent uygun organize etmiştir... "ibrahim akın kim ki? messi mi gol atma densin? şike yapılacak olsa kaleciyle defansla yapılır.", " ümit karan oynamıyor ki böle şike mi olur?" diyenler bu adamların diğer futbolcularla irtibat kurabileceğini düşünmüyor mu?

ümit karan'ın vensa ıvesa'yı telefonla aramasını ya da serdar kulbilge'nin örneğin gençlerbirliği'li futbolcu serkan çalık'la telefonda şike konuşması yapmasını bekleyen beyinsiz kişiler kendi futbolcu olsa her sabah gördüğü adamı telefondan mı arar, yoksa kenara çeker mi konusur...
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026