bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz32
- islamda namaz yoktur9
- kombinlerin efendisi5
- portakallı revani5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması7
- 0 0 719
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım11
- anın fotoğrafı8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri24
- benkimki9
- enayimiknatisii22
- motorin3
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- royall stars2
- gocu29
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- türkiye8
- yaşar dinleyen erkek8
- kırmızı tuborg2
- hamas2
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- avm gezme kültürü7
- humus3
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- seyyid kutub4
- tuğralı doblo3
- bir dönem popüler olan bölümler2
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- kendin gibi biriyle olmak4
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- kahvaltı9
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- günün en güzel kızı3
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- boyumun 2 cm kısalması22
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- beşiktaş9
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
bir şeylerin yarım kaldığını düşünüyorsan hep özlersin demişti bir arkadaşım.
yarım kalan bir aşk iz bırakır. oldukça derin bir iz. aşk hızlı tüketilmediği için tutkuyla devam etti.
en sevdiğim sahnelerden biri de şu;
--spoiler--
+halimize bak şimdiden kavga etmeye başladık !
-evet böyle yapıyoruz, kavga ediyoruz. ben kibirli bir sersem olmaya başladığım zaman sen bunu bana söylüyorsun, sen baş ağrısı olmaya başladığın zaman da ben sana söylüyorum.senin duygularını incitmeye korkmuyorum. çünkü sen yine bir sonraki baş ağrıtıcı şeyi yapmaya koyuluyorsun.
+ne olmuş yani?
-yani ilişkimiz kolay olmayacak. gerçekten zorlu olacak. ve buna her gün katlanmak zorunda kalıcaz. ama ben bunu istiyorum çünkü seni istiyorum. senin tamamını sonsuza dek istiyorum. benim için bir şey yapar mısın? lütfen benim için hayatının 30-40 yıl sonrasını gözünün önüne getirmeye çalış. eğer o adamla görüyorsan; git. seni bir kez kaybettim, eğer gerçekten istediğin oysa sanırım tekrar kaybetmeye dayanabilirim. ama sakın kolay yolu seçme.
+hangi kolay yol? kolay bir yol yok ki. naparsam yapayım birileri inciniyor.
-herkesin ne istediğini düşünmeyi keser misin. benim ne istedediğimi düşünmeyi bırak ya da onun ne istediğini. sen ne istiyorsun? sen ne istiyorsun?
--spoiler--
bu sahne etkileyici. çok etkileyici. beni ağlatan bir film. tekrar tekrar izleyeceğim bir film.
yarım kalan bir aşk iz bırakır. oldukça derin bir iz. aşk hızlı tüketilmediği için tutkuyla devam etti.
en sevdiğim sahnelerden biri de şu;
--spoiler--
+halimize bak şimdiden kavga etmeye başladık !
-evet böyle yapıyoruz, kavga ediyoruz. ben kibirli bir sersem olmaya başladığım zaman sen bunu bana söylüyorsun, sen baş ağrısı olmaya başladığın zaman da ben sana söylüyorum.senin duygularını incitmeye korkmuyorum. çünkü sen yine bir sonraki baş ağrıtıcı şeyi yapmaya koyuluyorsun.
+ne olmuş yani?
-yani ilişkimiz kolay olmayacak. gerçekten zorlu olacak. ve buna her gün katlanmak zorunda kalıcaz. ama ben bunu istiyorum çünkü seni istiyorum. senin tamamını sonsuza dek istiyorum. benim için bir şey yapar mısın? lütfen benim için hayatının 30-40 yıl sonrasını gözünün önüne getirmeye çalış. eğer o adamla görüyorsan; git. seni bir kez kaybettim, eğer gerçekten istediğin oysa sanırım tekrar kaybetmeye dayanabilirim. ama sakın kolay yolu seçme.
+hangi kolay yol? kolay bir yol yok ki. naparsam yapayım birileri inciniyor.
-herkesin ne istediğini düşünmeyi keser misin. benim ne istedediğimi düşünmeyi bırak ya da onun ne istediğini. sen ne istiyorsun? sen ne istiyorsun?
--spoiler--
bu sahne etkileyici. çok etkileyici. beni ağlatan bir film. tekrar tekrar izleyeceğim bir film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar