bugün

18 yaşındaki kızla çıkan 25 yaşındaki erkek

18 yaşındaki kızla yüzde 99 oranında uyuşamayacak erkektir. 25 yaşında erkek iyi kötü hayatta bir şeyler görmüş, gençliğinin eğlencesini geyiklerini vs yaşamış erkektir. 18 yaşındaki kız ise yeni yaşamaya başlamıştır. erkek evde oturma taraftarı iken kız dolaşma taraftarı olacaktır. erkek öğrencilik hayatını çoktan geçmişken kız öğrencilik hayatı taraftarı olacaktır vs vs. Bununla beraber 25 yaşındaki erkek iyi kötü işini bulamamışsa büyük ihtimal ailesinden aldığı destekle yaşamakta ve bu destek öğrencilik zamanına göre baya az olmuş olacaktır 18 yaşındaki kızın oraya gidelim buraya gidelim şunu yapalım triplerini karşılaması zordur. 25 yaşındaki erkeğin kafasında "lan ben napıyorum, aile kursam mı etsem mi, ne iş yapsam, askere mi gitsem vs vs" gibi önemli sorular dolaşırken onun haleti ruhiyesini 18 yaşındaki daha çocukluktan yeni çıkmış bir kızın anlamasının imkanı yoktur. Yani 25 yaşındaki erkek hayat arkadaşı, sırdaş, dertleşme arkadaşı vs arıyorsa da büyük sorunlar çıkacaktır. Haa aramıyordur takılayım, geyiğimi yapayım vs vs diyorsa pek sorun olmaz.

bununla beraber 18 yaşındaki kızı kafalamak biraz da olsa işten anlanıyorsa kolaydır. bu yüzden de karşılıklı dürüstlük olması pek olası değildir. sonuçta 25 yaşındaki ortalama bir erkek 18 yaşındaki kız giderken o yolu geri gelmektedir. Ha ama erkek zaten 25 yaşına kadar bir halt yapamamış adamın tekiyse 18 yaşındaki kız dengesizlikleriyle, erkeğin isteklerine de hazır olmadığından 25 yaşındaki adamın ağzına da sıçabilir.

sonuç olarak pek sağlıklı bir ilişki olmayacaktır. ha sağlıklı olanlar da vardır o başka mesele. Sübyancılık ise söz konusu olmamakla beraber pek de normal bir ilişki sayılmaz sağlıklı olma olasılığı düşük olduğundan.