bugün

tek yol şeriat

evet tek yol şeriattır. müslümanlığı terörizm olarak göstererek orta doğuyu işgal politikası yürüten, gelişmemiş ülkeleri sömüren emperyalistlerin bir sonraki kurbanı olmak istiyorsak evet tek yol şeriattır.

refahı yüksek bir ülke seç başına bir diktatör musallat et. istediklerini yaptır o diktatöre, ülkenin kaynaklarını zenginliklerini petrolünü ''bor'' unu sömür. sonra halkını kışkırt diktatörü demokrasi getiriyoruz bahanesiyle koltuktan indir. siyasi boşluktan yararlan şeriat getir. şeriat kanlı eylemlerde bulunsun dünyaya müslümanlar katil, cani mesajı ver. yeni işgallere zemin hazırla.

buna alet olduğunun farkında olmayan sözde din kurtarıcılarının peşinde koşan halk; bunların en büyük silahı. halkın da en büyük zafiyeti cehaleti.



''-milleti kendi benliğine sahip yapmayan, milleti asırlarca kendi hakkında gafil bulunduran hep bu cehalettir hükümdarların, şunun, bunun, milleti esir gibi, köle gibi kullanmaları, bütün vatanı kendi özel mülkleri gibi düşünmeleri, hep milletin bu bilgisizliğinden istifade edilmek sayesinde idi gerçek kurtuluşu istiyorsak, herşeyden evvel, bütün kuvvetimiz, bütün süratimizle bu cehaleti ortadan kaldırmaya mecburuz.''

mustafa kemal atatürk
(21.03.1923, konya, lise öğretmenleri ve öğrencileri ile konuşma)