bugün

chpkk

yeni kurulmuş bir terör örgütü.(!)

en büyük hedefi türkiye'yi bölmektir. ilk eylemlerine taa dersim katliamı'yla başlamış, zamanla devletin, yargının, askeri yapılanmanın kritik yerlerine sızarak emperyalist güçlerle birlikte güya maocu,leninci,marksçı ancak özde tüm zamanların en alçak ve yüzsüz terör örgütünün kurulmasına önayak olmuştur. gerçekten de pkk ve abdullah öcalan'ın bir chpkk projesi olduğunu kürtler bile kabul etmektedirler.

ayrıca aynı chpkk, günümüzde tüm gücüyle pkk'ya özellikle emperyalist ve kan emici avrupa güçlerinin de mali desteğiyle birlikte özellikle avrupa'da hissettirmekte, türlü kapitalist bankacılık hileleriyle destek olmaktadır..

söyleyin kardeşlerim, bugünkü pkk ve kürt sorunu yıllarca chpkk zihniyetinin bir ürünü değil midir? kim kazandı peki? onlar. her ikisi de. peki kim kaybetti? tabii ki bizler. kürtler, ve türkler..

şu halde, chpkk bir an önce yok edilmesi gereken zehirli bir ideolojidir. neyse ki hem türk, hem de kürt halkı bunu geç de olsa anlamıştır ki günümüzde sadece fanatik destekçileri, daha doğrusu işbirlikçileri dışında seveni de kalmamışır..

ayrıca bu çarpık ideolojiye gönül veren iki yüzlü insanlar, akp ile pkk'yı aynı kefeye koymaktadırlar. neymiş, dünyanın belki en anlamsız ve gereksiz ritüelini akp bu sene yapmamış. hadi oradan?! demokrasi de, cumhuriyet de bir gösteride kaç tane f-16'nın nasıl şov yaptığıyla alakalı değildir. demokrasilerin, cumhuriyetin gerçek bekçileri asla ilköğretimde bir günlük ara verip en gereksiz insanları bir araya getirip çocukları yağmurda bekletmek de değildir. gerçek demokrasi, ve nihayet günümüz modern toplumlarının en demokratik yönetim biçimi olan cumhuriyet, bu şekilci ve ucuz gösterilere ihtiyaç duymaz. duymamalı.

gerçek demokrasi, kürtlere gereken hakkı verebilmektir. sadece kürtlere değil, yaşayan bütün türkiye ırklarına hakettikleri sevgi ve saygıyı verebilmektir. ancak ne yazık ki chpkk, başından beri kürt vatandaşları küçümseyerek ülkede derin ayrımlara yol açmış, nihayet pkk'nın kurulmasına, ideolojik arka planının yaratılmasına, gerekçelendirilmesine önayak olmuştur.

madem, akp + pkk = akpkk, sorarım size. bugün neden bdp chp'den değil akp'den nefret ediyor? neden bölücülerin en çok nefret ettiği lider recep tayyip erdoğan? sizce sadece akp iktidardaki otorite olduğu için mi? yoksa gerçekten akp ve bdp, bölücülük ve pkk ile çook derin türden ayrılıklar mı mevcuttur?

hadi, itiraf edin. pkk, bu ülkede bdp'den bile çok chp'den yararlanmıştır tarih boyunca. bir kere, en basitinden, varlığını chpkk'ya borçludur yahu, ötesi var mı?