bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- reha muhtar25
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- koca2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kemal kılıçdaroğlu35
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- ona bir şey söyle16
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gocu26
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- tek arkadaşının olmaması10
öldürülüşünü izledikten sonra uzun süredir kan görmeye ve öldürmeye alışmış bu toplumun daha çok kan dökeceğinin dalaletidir. libya'dan bundan sonra habe alamayacağız diye düşünüyorum. daha doğrusu 8-9 aydır bangır bangır kaddafi karşıtı haber veren gazeteler ve tv kanalları artık rutin işlerine dönerler.
"adam 42 yıldır ülkeyi baskıyla zulümle yönetiyor" dedi bugün bir öğretmen arkadaş, iyi de daha dün gelmemiş işte, 42 yıl. 90'larda tanıdım ben bu adamı, lisede,sınıfımızda kendisi ile aynı adı taşıyan bir arkadaş vardı, babası hayranıymış onun, bir dönem orada çalışmış adam. hakkında tek bildiğim ise amerikaya karşı tavırlarıydı, bugün chavez ne ise o idi.
aylardır aleyhinde kadar çok haber yapıldı ki, bir anda bütün türkiye kaddafi karşıtı oldu. meğer ne demokrasi aşığıymışız. oysa ırak, afganistan hala ağlarken. kuş beyinlilik, samimiyetsizlik böyle bir şey olsa gerek. bunu sadece kaddafinin gitmesi ile alakalı demiyorum. sadece diyorum ki "ne kadar başka akıllıyız" yani beynimize konulan şeyi sanki kendimiz düşünmüş gibi ifade ederiz ya. medyanın gazıyla nasıl dolduysak artık, zil takıp oynayacağız, hani "allahu ekber" diyerek bir yandanda adamın makatına parmak sokan o güruh var ya, üstelik bunu o" müslüman değildi, müslüman olarak ölmeyi de haketmiyor" diyerek de savunmaya geçen, yani müslüman değilsen bu şekilde ölmeye layıksın, güruhu, bir an da korktum açıkçası, bunlar da müslümanım diyor, bizdeki de... yorum yok daha fazla, neyse. borges'in bir sözü geldi aklıma " insan zamanla kendi düşmanına benzer", kimbilir...
libya toplumu hakkında üzülmeyeceğimi ayrıca belirtmek istiyorum. çünkü daha çok üzüleceğim, üzüleceğimiz günler gelecek, eğer böyleyse dünya, islam toplumu, ateş içimize düşmeye yakındır. ve umarım ben o günleri görmeden çoktan ölmüş olurum. zira beni yakınlarımın ölümünü görmekten başka üzecek bir şey varsa o da ülkemin artık, o eski ülkem olmaması olacaktır.
"adam 42 yıldır ülkeyi baskıyla zulümle yönetiyor" dedi bugün bir öğretmen arkadaş, iyi de daha dün gelmemiş işte, 42 yıl. 90'larda tanıdım ben bu adamı, lisede,sınıfımızda kendisi ile aynı adı taşıyan bir arkadaş vardı, babası hayranıymış onun, bir dönem orada çalışmış adam. hakkında tek bildiğim ise amerikaya karşı tavırlarıydı, bugün chavez ne ise o idi.
aylardır aleyhinde kadar çok haber yapıldı ki, bir anda bütün türkiye kaddafi karşıtı oldu. meğer ne demokrasi aşığıymışız. oysa ırak, afganistan hala ağlarken. kuş beyinlilik, samimiyetsizlik böyle bir şey olsa gerek. bunu sadece kaddafinin gitmesi ile alakalı demiyorum. sadece diyorum ki "ne kadar başka akıllıyız" yani beynimize konulan şeyi sanki kendimiz düşünmüş gibi ifade ederiz ya. medyanın gazıyla nasıl dolduysak artık, zil takıp oynayacağız, hani "allahu ekber" diyerek bir yandanda adamın makatına parmak sokan o güruh var ya, üstelik bunu o" müslüman değildi, müslüman olarak ölmeyi de haketmiyor" diyerek de savunmaya geçen, yani müslüman değilsen bu şekilde ölmeye layıksın, güruhu, bir an da korktum açıkçası, bunlar da müslümanım diyor, bizdeki de... yorum yok daha fazla, neyse. borges'in bir sözü geldi aklıma " insan zamanla kendi düşmanına benzer", kimbilir...
libya toplumu hakkında üzülmeyeceğimi ayrıca belirtmek istiyorum. çünkü daha çok üzüleceğim, üzüleceğimiz günler gelecek, eğer böyleyse dünya, islam toplumu, ateş içimize düşmeye yakındır. ve umarım ben o günleri görmeden çoktan ölmüş olurum. zira beni yakınlarımın ölümünü görmekten başka üzecek bir şey varsa o da ülkemin artık, o eski ülkem olmaması olacaktır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar