bugün
- kan sırası4
- robot moderatör4
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- sözlük kızlarının kombinleri22
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- yokuş aşağı yuvarlanmak2
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı5
- habire1275
- almanlarin orduya guvensizligi3
- habire12 adamdır37
- çok konuşan kedi2
- izmirli kızların verici olması34
- ofisi havaya uçurmak2
- yunan adaları2
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- sssilvermist21
- fil8
- kaplan7
- bilgi içerikli başlık açmamanın sebepleri9
- ben geldim naneler13
- kartal6
- timsah5
- aslan8
- claudian clouds kadındır12
- zebra4
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- hiyeroglif dilleri3
- insan kaynakları4
- iş bulamamak4
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- aldığınız en ilginç iltifat3
- anın görüntüsü18
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sansürsüz tarih2
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- ben senin yerinde olsam5
- yeni parti46
- gece denize girmek12
şu bi gerçek ki şüphesiz o klasik all star modellerini aradan yıllar bile geçse tekrar satın alabilecek yerler bulabiliyosunuz. nası bi stok yapıldıysa artık?@#
ama bazen sıradışı modellerini türkiye sınırları içerisinde bulamamak çok can sıkıcı olabiliyo.
ya daa hoşunuza giden bi seriyi sanki mahsusdan, gıcıklığına bi sezon çıkartıyolar sonra ara da bul anasını satıyım.. misal 2004 yılında deri, baklava desenli siyah bilek tipi bi converse almıştım. o zamanlar gene deri baklava desenli montum vardı accayip ikili oluyolardı. şimdi o modeli bulabilene aşk olsun. bi de ingiltere'de almış olduğum koyu lacivert klasik all star ama burun kısmında tırtıklı tabanımsı bişey vardı.. yıllardır belli dönemlerde bakarım yok oğlu yok yani...
ama ilk cümlemde de belirttiğim gibi bazı modellerini yıllar sonra bile bulabilmek güzel de olsa buna accayip uyuz oluyorum!
Puma hiç bu şekil flashbackler yapmıyor lan! Şimdi olsa bi madison evo (her rengi makbuldür) bağcıklı veya cırtcırtlı fena mı olurdu sözlük?. Dur bi de aklıma adidas'ın boat cc lace serisi geldi şimdi. onun da her rengi olur gerçi ama benim favorim mavili olan :/ Darısı tüm elit puma serilerine demek istiyorum. yeter bu kadar! içimi döktüm rahatladım oh be!
ama bazen sıradışı modellerini türkiye sınırları içerisinde bulamamak çok can sıkıcı olabiliyo.
ya daa hoşunuza giden bi seriyi sanki mahsusdan, gıcıklığına bi sezon çıkartıyolar sonra ara da bul anasını satıyım.. misal 2004 yılında deri, baklava desenli siyah bilek tipi bi converse almıştım. o zamanlar gene deri baklava desenli montum vardı accayip ikili oluyolardı. şimdi o modeli bulabilene aşk olsun. bi de ingiltere'de almış olduğum koyu lacivert klasik all star ama burun kısmında tırtıklı tabanımsı bişey vardı.. yıllardır belli dönemlerde bakarım yok oğlu yok yani...
ama ilk cümlemde de belirttiğim gibi bazı modellerini yıllar sonra bile bulabilmek güzel de olsa buna accayip uyuz oluyorum!
Puma hiç bu şekil flashbackler yapmıyor lan! Şimdi olsa bi madison evo (her rengi makbuldür) bağcıklı veya cırtcırtlı fena mı olurdu sözlük?. Dur bi de aklıma adidas'ın boat cc lace serisi geldi şimdi. onun da her rengi olur gerçi ama benim favorim mavili olan :/ Darısı tüm elit puma serilerine demek istiyorum. yeter bu kadar! içimi döktüm rahatladım oh be!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar