bugün
- cansever8
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- çirkef galatasaray2
- gocu'nun solak olması4
- kupa kızı ve sinek valesi2
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- domdomusa3
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- galatasaray11
- g o k u2
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- yorgun mermi19
- favori diziniz2
- dünyanın tersine dönmesi5
- dinozor döner3
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- futbol7
- ben geldim laleler3
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- sol elle osbir çekmek2
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- tavuk sevmemek5
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- etek giyen erkek10
- para5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- hangi manifest kızısın4
- gıyasettin nerede sorusu3
- sürekli dizi6
- 8 ağustos 2026 galatasaray villarreal maçı2
- oğlum o senin yengen yengen2
- superman ile venom birleşse3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yeni zelanda ya gitmek5
- fairuz3
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- hepinizin agzina biber surcem6
- gece gece arayan dolandırıcı3
- bikbik hanfendi3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- laptop4
- 9 ağustos 20262
- devalüasyon yakın mı9
abiler alahınızı severseniz, bakın allahın adını verdim, şu sol frameyi sex shop magaza ürünleri sıralı tam listesine çevirmeyin artık. lan sizin yüzünüzden iş yerinde ayrı bir bölmede kafes içinde çalışmaya başladım. patron gelip arada muz falan atıyor. hemen önünde kabuklu yiyecek atmayınız yazısı mevcud. neden? sizin yüzünüzden.
iki gün önce iş yerinde sözlügü açık bırakıp bir yere kadar gitmem gerekti. abi! geri döndügümde ne göreyim. kızların yüzleri kıp kırmızı. bir birlerine dönüşüp bakıyor ve utançlarına ne yapacaklarını şaşırmış bir haldelerdi. arasıra kaçamak bakışlarla bana "oglum sende az götveren degilmişsin hani" bakışları atıyorlar. megersem bunlar ben dışarı çıktıgım zaman benim bilgisayarımda ki sözlügü görmüşler. sözlügün ne oldugundan bi haberler. bunlar beni sex sitelerinden birine üye oldugumu sanmışlar ve sol taraftaki başlıklarda burasının gerçekte öyle bir yer oldugunu kanıtlar nitelikte. zaten kızlar başlıkları okumamışlar bile. iki başlıktan biri sex, am göt olunca devamını okuyamıyor insan. neredeyse haydar dümene gönderilen soruları bile benim yazdıgımı düşünmeye başlamışlar. diger erkek eleman yanıma gelip "abi kızlar senden korkuyor, bizi seviyorsan istifa et bence" demezmi. lan ne oluyoruz dedim. en sonunda ayrı bir bölgede kafes içerisnde çalışmam şartı ile anlaştık. uzun lafın kısası. artık am, göt, meme gibi üçlemelerden bıktık. işimden oluyordum lan sizin yüzünüzden. şimdi kızlar beni gördüklerinde kaçacak yer arıyorlar.
(bkz: ben bu yazıyı uludag sözlük yazarlarına yazdım)
iki gün önce iş yerinde sözlügü açık bırakıp bir yere kadar gitmem gerekti. abi! geri döndügümde ne göreyim. kızların yüzleri kıp kırmızı. bir birlerine dönüşüp bakıyor ve utançlarına ne yapacaklarını şaşırmış bir haldelerdi. arasıra kaçamak bakışlarla bana "oglum sende az götveren degilmişsin hani" bakışları atıyorlar. megersem bunlar ben dışarı çıktıgım zaman benim bilgisayarımda ki sözlügü görmüşler. sözlügün ne oldugundan bi haberler. bunlar beni sex sitelerinden birine üye oldugumu sanmışlar ve sol taraftaki başlıklarda burasının gerçekte öyle bir yer oldugunu kanıtlar nitelikte. zaten kızlar başlıkları okumamışlar bile. iki başlıktan biri sex, am göt olunca devamını okuyamıyor insan. neredeyse haydar dümene gönderilen soruları bile benim yazdıgımı düşünmeye başlamışlar. diger erkek eleman yanıma gelip "abi kızlar senden korkuyor, bizi seviyorsan istifa et bence" demezmi. lan ne oluyoruz dedim. en sonunda ayrı bir bölgede kafes içerisnde çalışmam şartı ile anlaştık. uzun lafın kısası. artık am, göt, meme gibi üçlemelerden bıktık. işimden oluyordum lan sizin yüzünüzden. şimdi kızlar beni gördüklerinde kaçacak yer arıyorlar.
(bkz: ben bu yazıyı uludag sözlük yazarlarına yazdım)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar