bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı35
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek8
- 6666
- sözlük sapıkları12
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- dünya iyi midir8
- sözlük teletabileri4
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak17
- jennifer lawrance6
- hükümet şu olaya da el atsa3
- slipknot5
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız9
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- yaşlılık2
- kızılay avm11
- sözlüğe ben geldikten sonra2
- naruto dayı denen yarım akıllı2
- yandaş akademisyen3
- marilyn manson2
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- ağır müslüm gürses sözleri9
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması5
- flört10
- sözlük şizofrenleri2
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- parcalandim toparlanamiyorum32
- kiraz cicegi kolonyasi30
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- baş abaza4
- kitap okumak6
- deccal bi insan birçok mucize sergileyecek2
- fenerbahçe18
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- uludağ sözlük ün gizli eşcinselleri2
- kendini çok önemli sanan yazar14
- yeeeaaaahhh kadıköy2
- bilen vardır3
- kıymalı üzümlü börek5
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner5
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- ben troll üm7
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- ateizm sekülerizm deccaliyet ruhunun bi parçasıdır5
- rojin kabaiş2
- kek2
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
hagi örnek ahlakıyla son noktayı koymuştur bu kıyaslamaya.
utanarak okudum.
--spoiler--
Alex de kim?
Galatasaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi, Alex'in kendisiyle kıyaslanmasına sert tepki gösterdi. Hagi, "Onu benimle kıyaslayanlar CV'mize baksınlar" dedi.
Akşam gazetesinin haberine göre; 'Onu benimle kıyaslayanlar ikimizin de CV'sine dikkatlice bakmalı. Avrupa'da Alex'i kim tanır Avrupa'da Hagi deyince bilmeyen mi var?
G.Saray'ın eski efsane futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, DigiSport kanalında katıldığı 'Regele' isimli spor programında, Türkiye'de kendisinin Alex ile kıyaslanmasına tepki gösterdi. RUMEN efsane, Arda'nın 'Hagi ile Alex kıyaslanmaz sözleri hatırlatılınca 'Alex iyi bir oyuncu. F.Bahçe'ye çok zaferler getirdi. Ama sadece Türkiye'de. Ben Barcelona ve Real Madrid'de oynadım. Onun oynadığı en büyük takım F.Bahçe. Benimle kıyaslanması bile komik. Onu benimle kıyaslayanlar ikimizin de CV'sine bakmalı. Avrupa'da Alex'i kim tanır? Avrupa'da Hagi deyince tanımayan var mı?' diye konuştu.
--spoiler--
bu sorunun sorulduğu alex, hagi cevabını vermişti zaten.
ben seni taraftarına bir cep telefonu için hırsızsınız diye bağıran, finalde kırmızı kart göre bi oyuncu hatırlıyorum.
ve alex'in arena da koyup kovdurduğu bir teknik direktör olarakta aklımda kalacaksın.
utanarak okudum.
--spoiler--
Alex de kim?
Galatasaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi, Alex'in kendisiyle kıyaslanmasına sert tepki gösterdi. Hagi, "Onu benimle kıyaslayanlar CV'mize baksınlar" dedi.
Akşam gazetesinin haberine göre; 'Onu benimle kıyaslayanlar ikimizin de CV'sine dikkatlice bakmalı. Avrupa'da Alex'i kim tanır Avrupa'da Hagi deyince bilmeyen mi var?
G.Saray'ın eski efsane futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, DigiSport kanalında katıldığı 'Regele' isimli spor programında, Türkiye'de kendisinin Alex ile kıyaslanmasına tepki gösterdi. RUMEN efsane, Arda'nın 'Hagi ile Alex kıyaslanmaz sözleri hatırlatılınca 'Alex iyi bir oyuncu. F.Bahçe'ye çok zaferler getirdi. Ama sadece Türkiye'de. Ben Barcelona ve Real Madrid'de oynadım. Onun oynadığı en büyük takım F.Bahçe. Benimle kıyaslanması bile komik. Onu benimle kıyaslayanlar ikimizin de CV'sine bakmalı. Avrupa'da Alex'i kim tanır? Avrupa'da Hagi deyince tanımayan var mı?' diye konuştu.
--spoiler--
bu sorunun sorulduğu alex, hagi cevabını vermişti zaten.
ben seni taraftarına bir cep telefonu için hırsızsınız diye bağıran, finalde kırmızı kart göre bi oyuncu hatırlıyorum.
ve alex'in arena da koyup kovdurduğu bir teknik direktör olarakta aklımda kalacaksın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar