bugün
- pandela24
- birazdan temmuza giriyoruz16
- sonra döner yiyecek olmam2
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası8
- fildişi sahili7
- norveç5
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- yazarların akıl hocaları9
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- 0 0 717
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- atatürk'ü sevmemek7
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı4
- matrix'deki zencinin torbacı olması3
- 2026 dünya kupası şampiyonu2
- tai lung17
- sevişirken yapılması gerekenler8
- beyler bik bik erkek8
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi2
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- boyalı da saçların6
- siyonizm yahudilik değildir5
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- hoşgörü dini islam12
- velvet52
- meksika6
- ben geldim naneler7
- hür iradenin bir yanılsama olması3
- fransa8
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- iyi futbol oynar mısınız5
- isveç6
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- futbol33
- 2026 dünya kupası38
- hiç kız olmayan sözlük5
- ateist dövmek11
- almanya6
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- en sevilen gavur adı soyadı4
- şeyhin götüne priz sokmak8
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- dünya16
- türkçülük3
- iremga6
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen5
ölümün ve doğumun ne derece iç içe geçtiğini, sonsuz bir bilinmeyen içinde durmadan değişen ve dönüşen tek bir varlığın atomik önemsiz bir zerresi olduğumuzu olağanüstü berraklıkla açıklar...
er ryan'a verilmiş yüksek düzeyden bir cevaptır. terrence malick ve oyuncuları amerikan sinemasının yüzakı olmuşlar ve "biz de varız, ve işte buradayız !" demişlerdir bu filmle birlikte. filmin kadrosu devlerle doludur öyle ki johnny depp ve brad pitt bu filmde oynayabilmek için ne kadar istekli olsalar da kadroya alınmamışlardır, brad pitt o zamandan sonra başka filmlerde çok iyi iş çıkarttıktan sonra ancak 2011'de ustanın başka bir filminde rol alabilmiştir. oyuncuların bazıları şunlardır:
nick nolte
jim caviezel
sean penn
john cusack
adrien brody
george clooney
woody harrelson
elias costeas
john travolta
film özünde batı uygarlığının 2. büyük paylaşım savaşında askerlerin büyük bir oyunun kurbanı olduklarını, gerçek savaşın doğada durmadan devam ettiğini ve başka türlü bir uygarlığın doğanın muhteşem savaşı içinde barış ve sevgiyle kurulabileceğini anlatmaktır.
filmdeki kahramanların hepsi birer anti kahramandır.
edit. eksi oy veren arkadaş sanırım babası 2. dünya savaşında şehit düşmüş amerikan askeri olsa gerek öyleyse onu anlayışla karşılıyorum ama yok öyle değil de filmi beğenmediği için eksi oy vermişse şayet nedenini açıklaması için bekliyorum...
er ryan'a verilmiş yüksek düzeyden bir cevaptır. terrence malick ve oyuncuları amerikan sinemasının yüzakı olmuşlar ve "biz de varız, ve işte buradayız !" demişlerdir bu filmle birlikte. filmin kadrosu devlerle doludur öyle ki johnny depp ve brad pitt bu filmde oynayabilmek için ne kadar istekli olsalar da kadroya alınmamışlardır, brad pitt o zamandan sonra başka filmlerde çok iyi iş çıkarttıktan sonra ancak 2011'de ustanın başka bir filminde rol alabilmiştir. oyuncuların bazıları şunlardır:
nick nolte
jim caviezel
sean penn
john cusack
adrien brody
george clooney
woody harrelson
elias costeas
john travolta
film özünde batı uygarlığının 2. büyük paylaşım savaşında askerlerin büyük bir oyunun kurbanı olduklarını, gerçek savaşın doğada durmadan devam ettiğini ve başka türlü bir uygarlığın doğanın muhteşem savaşı içinde barış ve sevgiyle kurulabileceğini anlatmaktır.
filmdeki kahramanların hepsi birer anti kahramandır.
edit. eksi oy veren arkadaş sanırım babası 2. dünya savaşında şehit düşmüş amerikan askeri olsa gerek öyleyse onu anlayışla karşılıyorum ama yok öyle değil de filmi beğenmediği için eksi oy vermişse şayet nedenini açıklaması için bekliyorum...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar