bugün
- babam hiç dövmezdi insanı11
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- domuz gibi olan yazarlar3
- sözlük yaşlıların fotoğrafları4
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- ösym'nin yks de soru iptal etmesi2
- spor yapmayan erkek9
- fake kadın hesabı açıp abaza dayı yolmak2
- olası israil türkiye savaşı4
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış5
- evlen baskısı2
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- azgın bir boğa gibi çiftleşmek istiyorum2
- kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın4
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- fakirler neden isyan edip silahlanmıyor4
- zaman baba4
- bugün ingiltere kongo maçı saat 19 da trt 1 de2
- true neden sevilmiyor5
- true namussuzdur5
- atatürk düşmanlarını kim yetiştirdi2
- sizi enflasyona ezdirmedik2
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi2
- ağzı kokan emekli2
- pandela25
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- evagreenin sürekli haklı olması2
- 2026 yks de soru iptali2
- mel mel bakan gibson gocu sari renkli seker4
- queen feristah6
- 2026 dünya kupası37
- sözlükte başın belaya girmesi3
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- tanga giyen erkek6
- türklerin iq ortalaması4
- true online olunca olunca gelen mutluluk hissi3
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- true'nun yine online olması5
- habersiz gelen misafir3
- meksika9
- yazarlara gelen son mesaj8
- fransa milli futbol takımı2
- semicenk4
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak8
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- yavudilerde torpil2
- zor erkeği oynamak4
- iyi futbol oynar mısınız9
1 haftadır oynayıp çeşitli hareket ve taktiklerini anca çözmeye başladığım oyun. profesyonelce oynayan arkadaşlar elbet vardır ancak bu söyleyeceklerim en son fifa oyununu 2000 yılında oynamış birinin söyledikleridir ki o oyun çok başkaydı. neyse efendim gelelim konumuza;
şimdi ilk olarak gözüme çarpan oyun gerçekçi ve basit. yıllardır ya gerçeğe uygun olmayan oyunları oynadık ya da gerçekle çok alakalı ancak bir o kadar da zor olan oyunlar çıktı karşımıza. ama bu oyunun taktiğini çözdükten sonra, nasıl oynanacağını öğrendikten sonra çatır çatır önünüze gelen takımları yenebiliyorsunuz. üstelik çok gerçekçi bir şekilde. örnekse; messi'yi alıp koşup koşup, 7 kişiyi çalımlayıp gol atmanız zor. oyunun mantığı doğru yerlerde doğru paslar vermek üzerine kurulmuş ki bu gerçekçiliği arttıran bir ayrıntı. barcelona bu konuda üst düzey futbol oynayan tek takım oyunda, gerçekte de öyle zaten... adamlardan top almak imkansız.
gelelim oyunun asıl takımına. manchester city... takım değil makine. adamlarla şimdiye kadar oynadığım her maçı yendim, karşıma aldığım zaman da hiç bir zaman yenemedim. bir dzeko yapmışlar, futbolcu değil hayvan. bildiğin hayvan ama top oynamıyor resmen şiir yazıp okuyor kendi kendine... o biraz abartı olmuş ama güzelleştirmiş.
atraksyon kısmı üzerinde çok durulmuş ki bu sanırım fifa 11'de de olan bir konu ama ben 12 yıl sonra ilk kez oynadığım için bunun üzerinde durmak istiyorum. çok çeşitli hareketler var ve klavyede yapılması daha kolay. pc versiyonunu bu yüzden beğendim zaten... oyun konsolu da kolaydır eminim ama ben şimdiye kadar klavye ile oynadığım futbol oyunlarının hepsinde düz adamdım. hareket falan yapamazdım çok çeşitli olduğu için ama bu oyunda sadece lshift ve numpad'imi kullanarak şov yapabiliyorum. bu da oyunu mutlaka oynamanız gerektiğini anlatan bir özellik.
bir diğeri, menajerlik modunda oyununuzu oynarken asıl önem verilenin transferler olması. menajerlik modu ana ekranınızda transfer sezonu açıkken dönen dedikodular, yapılan transferler ve zamanın daha uzun geçmesi size transfer yaptırıyor illa ki... hele transfer sezonunun son günü hemen geçmeyip de saat saat geçmesi beni benden aldı...
bir de neymar var bu oyunda, her takıma lazım. al neymar'la dzeko'yu, döktür arkadaş. o derece...
şimdiye kadar gördüğüm en iyi futbol oyunu diyebilirim. mükemmel...
şimdi ilk olarak gözüme çarpan oyun gerçekçi ve basit. yıllardır ya gerçeğe uygun olmayan oyunları oynadık ya da gerçekle çok alakalı ancak bir o kadar da zor olan oyunlar çıktı karşımıza. ama bu oyunun taktiğini çözdükten sonra, nasıl oynanacağını öğrendikten sonra çatır çatır önünüze gelen takımları yenebiliyorsunuz. üstelik çok gerçekçi bir şekilde. örnekse; messi'yi alıp koşup koşup, 7 kişiyi çalımlayıp gol atmanız zor. oyunun mantığı doğru yerlerde doğru paslar vermek üzerine kurulmuş ki bu gerçekçiliği arttıran bir ayrıntı. barcelona bu konuda üst düzey futbol oynayan tek takım oyunda, gerçekte de öyle zaten... adamlardan top almak imkansız.
gelelim oyunun asıl takımına. manchester city... takım değil makine. adamlarla şimdiye kadar oynadığım her maçı yendim, karşıma aldığım zaman da hiç bir zaman yenemedim. bir dzeko yapmışlar, futbolcu değil hayvan. bildiğin hayvan ama top oynamıyor resmen şiir yazıp okuyor kendi kendine... o biraz abartı olmuş ama güzelleştirmiş.
atraksyon kısmı üzerinde çok durulmuş ki bu sanırım fifa 11'de de olan bir konu ama ben 12 yıl sonra ilk kez oynadığım için bunun üzerinde durmak istiyorum. çok çeşitli hareketler var ve klavyede yapılması daha kolay. pc versiyonunu bu yüzden beğendim zaten... oyun konsolu da kolaydır eminim ama ben şimdiye kadar klavye ile oynadığım futbol oyunlarının hepsinde düz adamdım. hareket falan yapamazdım çok çeşitli olduğu için ama bu oyunda sadece lshift ve numpad'imi kullanarak şov yapabiliyorum. bu da oyunu mutlaka oynamanız gerektiğini anlatan bir özellik.
bir diğeri, menajerlik modunda oyununuzu oynarken asıl önem verilenin transferler olması. menajerlik modu ana ekranınızda transfer sezonu açıkken dönen dedikodular, yapılan transferler ve zamanın daha uzun geçmesi size transfer yaptırıyor illa ki... hele transfer sezonunun son günü hemen geçmeyip de saat saat geçmesi beni benden aldı...
bir de neymar var bu oyunda, her takıma lazım. al neymar'la dzeko'yu, döktür arkadaş. o derece...
şimdiye kadar gördüğüm en iyi futbol oyunu diyebilirim. mükemmel...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar