bugün
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum7
- şapka takar mısınız7
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- friedrich hegel la bi cay icek6
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sezen taş5
- yemek yedikten sonra kusmak9
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- nervionun beni engellemesi10
- tarihçi kimliğini kullanıp tarihçi olmayanlar3
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- nick vermeden bir yazara seslen3
- sözlük yazarlarının kullandıkları tarayıcılar3
- arkadaşlar buldum9
- üstad kadir mısıroğlu3
- kemalizmin çöküşü8
- ölümlü dünya diyerek affedip heba olmak3
- moğolistan'ın çin'in kuzeyinde bulunması3
- ucan tekme atan hipopotam43
- karamelize soğanlı mantarlı makarna4
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- şükürcülük9
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- kemalizm neden çöktü5
- büyük oyunu görmek9
- özgüveni olmayan erkek2
- kpss mülakat sınavında adaylara sorulan sorular2
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- arkadaşla ben vazgeçtim5
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- sigaradan bile zevk alamamak2
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- karton toplarken köpek çetesine yem olmak3
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- incel3
- iremganın anısına3
- acun para kazanmasın diye tv8 izlememek2
- diş sıkmak5
- frank lucas'a bir mesaj bırak4
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe8
- dedemi astılar diye ağlamak4
- saçları permalı sözlük kızı10
- izmir7
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- chp ye oy veren insan zekası3
görsel
--spoiler--
OSMANiYE’nin Kadirli ilçesi’nde geçen yıl yaşanan hortum felaketinde ahırı yıkılan 77 yaşındaki Sultan Hayta, ev ve inek istediği Vali Cerrah’ın "Oğlunun yanında kalıyormuşsun niye ev istiyorsun’ sözlerine, "Yarın sen de gelininin evinde kalırsan niye istediğimi anlarsın" diyerek çıkıştı.
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kadirli ilçesi’ne bağlı Sofular Köyü’nde geçen yıl meydana gelen hortum felaketinde yıkılan evlerinin yerine yeni ev yapılan köylüleri ziyaret etti. Ev inşaatlarında inceleme yapan Vali Cerrah, ahırı yıkılan Sultan Hayta ile de bir süre sohbet etti. Sultan Hayta, Vali Cerrah’tan bir inek ve tek odalı ev istedi. Hayta, "Hortumda ahırım yıkıldı, yiyeceğimi içine koyuyordum. Senden bir inek, bir oda da ev istiyorum. ineğin sütünü yoğurdunu yemek istiyorum. Allah rızası için bana yardımcı olun" dedi. Vali Cerrah yaşlı kadına, "Hadi ineği anladık da evi ne yapacaksın? Oğlunun yanında kalıyormuşsun zaten" diye cevap verdi.
Bunu üzerine Sultan Hayta, "Yarın sen de gelinin evinde kalırsan, neden böyle bir istekte bulunduğumu anlarsın" diyerek Cerrah’ı şok etti.
Vali Cerrah, Sultan Hayta’nın sorunlarıyla ilgileneceğini söyleyerek yanından ayrıldı.
--spoiler--
http://gundem.milliyet.co....2011/1441407/default.htm
habere SEOguru nickli vatandaşın yaptığı yorumu yazıyorum.
--spoiler--
bu yaştan sonra ona ne inek, nede ev lazım. gideceği yer temiz ve bakımlı bir huzur evi bence
--spoiler--
böyle yorum yapan insanların hakikaten tımarhane ye kapatılmaları lazım. kendilerinin akli dengelerinin bozuk olduğunu görmüyorlar.*
//edit: imla. haberi düzgün okumak istiyorsanız linke tıklayın.*
--spoiler--
OSMANiYE’nin Kadirli ilçesi’nde geçen yıl yaşanan hortum felaketinde ahırı yıkılan 77 yaşındaki Sultan Hayta, ev ve inek istediği Vali Cerrah’ın "Oğlunun yanında kalıyormuşsun niye ev istiyorsun’ sözlerine, "Yarın sen de gelininin evinde kalırsan niye istediğimi anlarsın" diyerek çıkıştı.
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kadirli ilçesi’ne bağlı Sofular Köyü’nde geçen yıl meydana gelen hortum felaketinde yıkılan evlerinin yerine yeni ev yapılan köylüleri ziyaret etti. Ev inşaatlarında inceleme yapan Vali Cerrah, ahırı yıkılan Sultan Hayta ile de bir süre sohbet etti. Sultan Hayta, Vali Cerrah’tan bir inek ve tek odalı ev istedi. Hayta, "Hortumda ahırım yıkıldı, yiyeceğimi içine koyuyordum. Senden bir inek, bir oda da ev istiyorum. ineğin sütünü yoğurdunu yemek istiyorum. Allah rızası için bana yardımcı olun" dedi. Vali Cerrah yaşlı kadına, "Hadi ineği anladık da evi ne yapacaksın? Oğlunun yanında kalıyormuşsun zaten" diye cevap verdi.
Bunu üzerine Sultan Hayta, "Yarın sen de gelinin evinde kalırsan, neden böyle bir istekte bulunduğumu anlarsın" diyerek Cerrah’ı şok etti.
Vali Cerrah, Sultan Hayta’nın sorunlarıyla ilgileneceğini söyleyerek yanından ayrıldı.
--spoiler--
http://gundem.milliyet.co....2011/1441407/default.htm
habere SEOguru nickli vatandaşın yaptığı yorumu yazıyorum.
--spoiler--
bu yaştan sonra ona ne inek, nede ev lazım. gideceği yer temiz ve bakımlı bir huzur evi bence
--spoiler--
böyle yorum yapan insanların hakikaten tımarhane ye kapatılmaları lazım. kendilerinin akli dengelerinin bozuk olduğunu görmüyorlar.*
//edit: imla. haberi düzgün okumak istiyorsanız linke tıklayın.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar