bugün

terör

daha çok para kazanmak adına, duygularıyla oynanan insanların kullanıldığı, yeni nesil ticaret anlayışı. ticaretin devamı ve sürekliliği adına, herhangibir annenin çocuğu ölmeli, sakat kalmalı, duyguları ile oynanan insanlar amaca ulaşamamalı, yöneticiler baskı altında kalmalıdır. babası terör kurbanı olan çocuk ile, ölen terörist insanın yetim kalan ve kinle büyüyen çocukları, bu ticaretin hacmini genişletmeli, uluslararası borsalarda kanın şiddeti ile alınıp satılmalıdır. dünyanın en iyi tüccarlarıdır bu insanlar. terör sektörünün vergisi yoktur. çalışanları bedavadır. sigortaları mı saçmalamayın allah aşkına. karı çoktur. dünyadaki kirli olan tüm paraları aklamaya yetecek büyüklükte bir çamaşır makinesidir. terörizmin sonuca ulaşması ticareti bitireceğinden genelde çok uzun yıllar devam eder ki zaten her yatırımın olduğu gibi bu yatırımında bir amaortisman süresi vardır bu tüccarlar için.
tüccarın gücüne ve şirketin karlılığına göre terörizm nadir de olsa başarı sağlar.
ticaretle alakası olmayan tek şey masum annelerin ölen çocuklarıdır.
en büyük rastlantı ise terör için genelde altından petrol geçen coğrafyaların seçilmesidir. sanırım oraların iklimi savaşa uygun oluyordur.
bu arada tüccar ülkelerde ki gençler ise barış, savaşlar bitsin dyerek tankların üzerlerine çekerek şirin eylemler yaparlar.
ahhh lidyalılar ahh. takas olaydı en azından aç kalmazları insanlar.