bugün

orta yaş sendromu

vahsi hayatin mudavim ettigi yerlerde.
aslanlar bildigimiz uzere hep ormanlarin krali olarak animsanir, fakat bu canlilara bir alternatif olarak gosterilen tipi de kopekten bozma ama allah yaratmis ne diyelimki; sirtlan denilen varlikda vardir.

sirtlanlar kendi baslarina hayatlarini mudavim ettirmek icin basardiklari pek bisey olmamasi ile unludurler aslinda .var olan krala yakin takilan, kalabalik gezen caba sarfetmeden faydlanamaya calisan lesci ve embesil bir hayat felsefeleri ile bilinen varliklardir.
suda bir gercektirki aslanin olmadigi yerde varliklari kralliga oynamaktir.
Bu yasam tarzi isleyisi insanligimizada fazlasi ile sicramistir, bir ekmegi kazanip yiyenin ekmegine sirtlanlarin, cakallarin goz koyarak ususmesi son zamanlarda tum dunya insanliginda ve kendi toplumumuzda fazlasi ile gorunur hale gelmistir.

Bunun baska bir ornegi ise kisilik farkliliklaridir . Kaliteli bir kisilik, durustluk , felek ve cemberi ile alakalilik icerisinde olanlar ve cin olmadan adam carpmaya calisanlar.

Sevgili arkadaslar bu su anda bulundugumuz ortamda bile fazlasi ile bulunmakta. Bunada ornek vermek istiyorum.
Kisa zamanda burada tanistigim ve kaliteli bir kisilige sahip oldugunu bildigim bir dost izmirde ikamet eden ve buradaki nick i ( orta yas sendromu ) olarak bilinen arkadasimdan bahsediyorum.
Ve ekliyerek diyorumki sirtlanlar, cakallar bilinki izmirde aslan ve aslanlar var, meydanlar halen bizimdir. sirtlanlar ve cakallar karanlikta gezebilir fakat yerlerini ve hadlerini bilsinler. Bizim ( orta yas sendromu ) gibi aslan kardeslerimiz oldugu surece ne izmir in ne manisanin ne ardahan in ne tum turkiyenin meydanari sahipsiz ve bos kalir.