bugün

tayyip yahudi cesaret madalyası aldı diyen liseli

akp'nin yavşaklarının tepkisini çeken zattır.
liseli midir, değil midir? farketmez. bunu diyen birisi olarak, liseyi yıllar önce bitirdiğimi çok iyi hatırlıyorum.
borcu yüzünden insanları dershaneden uzaklaştıran "şerefsizlerin" dershanelerinde eğitim görmüyor olmama rağmen o kadar matematiğim var.

fakat, lise mezunu liselileri ne yapacağız biz? darıca'ya falan mı yollasak, ne yapsak? hoş, türleri de tükenmek üzere değil, gittikçe artıyorlar.
bir enstitüye bağışlamak en makul yol aslında. o madalyayı yahudi soykırımında yapılanlardan ötürü aldı minvalindeki açıklamalarla savunma yapmak, her bünyenin harcı değil. behiç erkin'in bile almadığı madalyayı hem de.
fosfat bariz eksik, baksana.

yazık yahu şu yavşak şakirtlere. bir de önüne gelenlere postalcı derler. 28 şubat sürecinden çeksen bile postalcı derler. dedene kadar hapise atsalar bile postalcı derler. ne yaparsın yavşak işte! amaaaaa...babaları çevik bir ile ilgili iki kelam etmezler.
ha pardon! babaları fethullah gülen hazretleri idi. e ama, o da 12 eylül darbesini gerçekleştirenleri "hızır'a" benzetiyor!

ulan bu kadar yüzsüzlük, bu kadar haysiyetsizlik pes diyeceğim de... yok diyemiyorum. daha da fazlasını yapacaklar çünkü.